Ascent Services EOOD
София www.ascent.io 50 - 300 служителя

Компания

Ние сме специализирани в разработката на софтуер, анализи и науката за данни, machine learning и модернизация на приложения. От интелигентни домашни устройства, космически изследвания и бира до производство, финанси, екология и логистика – ние работим с едни от най-светлите умове в най-модерните индустрии. Ние сме 400 души и се увеличаваме, като винаги имаме отворени позиции за специалисти в областта на високите технологии и данните.


Защо да работиш в ASCENT ?


  • Ascent е място, където уменията и опитът ви се превръщат в реални резултати и подобрения всеки ден. Ако искате да работите в компания, в която чрез работата си създавате бъдещето и внасяте позитивна промяна в значими сектори, тук е мястото, където ще можете.
  • Ние сме партньорска компания на Microsoft и в резултат на това можете да сте сигурни, че ще имате проекти и клиенти на най-високо ниво и от глобален мащаб. Освен това работим с широк набор от технологии и професионални умения. Нашите клиенти ни ценят заради огромния талант на хората, които работят тук. Активно насърчаваме обучението и сертификациите в екипа ни като начин да покажем признателността си за вашите умения и експертиза.
  • Асент не е просто място, където ще работите с талантливи екип и колеги, а среда, в която колегите стават приятели. Културата ни на подкрепа и сътрудничество намира изражение в социалните ни събития, тимбилдингите ни и начина, по който спомагаме хората да поддържат връзка помежду си, да комуникират и да се развиват.


ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner