Каменица АД
www.kamenitzacompany.bg над 300 служителя

Компания

Ние сме Каменица АД

„Каменица” АД е сред водещите пивоварни компании в България, част от Molson Coors – един от най-големите световни пивовари. Компанията е пионер в българската пивоварна индустрия, поставяйки началото ѝ през 1881 г. „Каменица“ АД е единственият български пивопроизводител, който съчетава 3 световноизвестни пивоварни традиции – белгийската, немската и чешката, очаровайки потребителите и клиентите с изключително богато портфолио, включващо както местни, така и обичани световни марки.


„Каменица“ АД оперира с една голяма пивоварна в град Хасково, а общият брой служители възлиза на около 560 души. През април 2019 г. компанията откри в родния си град Пловдив комплекса Пивоварница Каменица с микропивоварна за производство на ръчно-приготвени занаятчийски бири, ресторант, в който всички бирени любители могат да се насладят на чаша хубава бира, съчетана с подходящ тип ястие, както и открито и закрито пространство за провеждане на културни, социални и корпоративни събития.


Мисията на компанията е да обединяваме хората да празнуват заедно моментите от живота, а амбицията е да бъде Избор №1 за своите служители, потребители и клиенти.

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner