Калинел ЕООД
Ловеч www.kalinel.com над 300 служителя

Компания

Калинел е изцяло българска компания и един от лидерите в текстилния сектор на европейско ниво.


Нашата мисия е да създаваме уют, топлина и стил в домовете на хората. Точно това правим вече почти 30 години, изработвайки нашите продукти – декоративни възглавници, възглавници за спане, завивки, протектори за матраци, легла за домашни любимци и много други.


Започнахме в далечната 1994г в гр. Троян с един цех за производство на вата. Днес при нас работят над 1600 служители. Разполагаме с четири модерни производствени площадки в Троян, Червен бряг и Тетевен. Не спираме да инвестираме в нови технологии и машини, в нови логистични решения. Защото гледаме напред.

Работим с мисъл и грижа за нашите клиенти и дългогодишни бизнес партньори.

 

Най-важни за нас обаче са служителите ни: „Калинел – това са хората! Без тях фирмата нямаше да съществува.“, казваше основателят на фирмата инж. Марин Радевски.

 

Уважаваме, ценим и се стремим да развиваме служителите си. С годините изградихме позитивна работна среда, в която всеки допринася за общия успех и се чувства част от семейството на Калинел. Държим на честната и открита комуникация. Вслушваме се в идеите на работещите при нас. Възнаграждаваме техните усилия и принос.

 

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner