АДЖИБАДЕМ СИТИ КЛИНИК ЕАД

Компания

Acibadem City Clinic е най-голямата група от лечебни заведения в България с водеща роля в предоставянето на медицински услуги в различни области на медицината.

Създадена през 2016 г., групата е обединение на лидерите в болничното здравеопазване в страната – Токуда Болница и Сити Клиник, заедно с един от най-големите здравни холдинги в Турция – Acibadem. В България структурата включва 3 болници и 1 медицински център;


Acıbadem City Clinic Болница Токуда

Acıbadem City Clinic УМБАЛ Сърдечно-съдов център

Acıbadem City Clinic Болница Младост

Acıbadem City Clinic Varna Medical Center


Две от болниците са единствените лечебни заведения в страната, акредитирани по международния стандарт за качество и безопасност - Joint Commission International (JCI).


Лечебните заведения от групата на Аджибадем Сити Клиник в България са част от международната организация IHH Healthcare Berhad и техния бранд Acibadem, базиран в Турция.

IHH Healthcare Berhad е частна здравна група от Малайзия и Сингапур, лидер при предоставянето на висококачествени здравни услуги и най-голямата частна здравна група в Азия.


С над 2500 служители Acıbadem City Clinic е призната за най-съвременните технологии и оборудване, уникални за страната медицински услуги и иновативни техники за диагностика, лечение и профилактика, спешни медицински състояния и здравни грижи в почти всички медицински специалности.


Нашата визия е даваме най-високо качество на здравните услуги, не само на нашите пациенти, но и служителите не да получат това отношение.

Zaplatomer Banner