ЛИНКИН ООД
Пловдив www.linkin.eu над 300 служителя

Компания

Като доказан лидер в индустрията и сред водещите производители на ПВЦ и алуминиеви профили за архитектурни и индустриални приложения, ЛИНКИН, с архитектурния си бранд Профилинк, присъства вече 30 години на световния пазар.


ЛИНКИН има над 600 служители в България, разполага с 3 завода в гр. Пловдив, 12 дистрибуционни бази в страната и стотици доволни клиенти. Освен заводите за ПВЦ и алуминиева екструзия, част от индустриалното портфолио на компанията е завод за преработка на ПВЦ отпадъци, намиращ се в. гр. Пловдив и собствени соларни паркове на покривите на производствените ни сгради.


ЛИНКИН постоянно инвестира в умни машини и технологии с цел дигитализация и автоматизация на производствените процеси. Компанията разполага с последно поколение производствени линии, което ги прави част от четвъртата индустриална революция - Industry 4.0 / Интернет на услугите или така наречените интелигентни машини/. Една от последните иновации в ЛИНКИН е въвеждането на собствена MES система/ Manufacturing Execution System/ , разработена от Devops екипа на компанията. Тя представлява производствено-изпълнителна система, която гарантира , че качеството и ефективността са вградени в производствения процес и се прилагат проактивно и систематично. 


Изградихме вътрешна фирмена култура, която поставя в центъра фокуса към клиента. Нашата мисия е да доставим най-доброто продуктово преживяване за прозоречни и вратни решения в мащаб. Дългосрочната ни цел е създаването на най-добрите продукти и услуги в света за постигане на изключително потребителско изживяване.

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner