ELICA
Силистра elica-elevator.com 50 - 300 служителя

Компания

Близо 20 години машините и технологиите под марката ELICA се проектират и произвеждат на българска земя, в град Силистра. Комбинацията от млад екип и стремеж към иновация не спира да създава все по-нови и по-добри решения на пазара.

 

ELICA проектира, произвежда и инсталира линии за белене на слънчоглед и оборудва силозни стопанства и пристанища със съоръжения за транспортиране на материали в насипно състояние. След инсталацията се провежда практическо обучение за правилната експлоатация на отделните звена на линията, както и на автоматизацията.

 

Фирмата произвежда почистващи, калибриращи машини за зърно и машини за обеззаразяване на семена, брикет преси, кофичкови елеватори, верижни, винтови и лентови транспортьори, измитащи верижни транспортьори за силози, бункери за съхранение на зърно. Също така разработва и системи от тръби, клапи и преходи, осъществяващи разпределение и отвеждане на потока транспортиран материал.

 

Мисията на ELICA е да бъде световен лидер в предлагането на пълни технологии. Над 15 инженер-конструктора се грижат за превъщането на индивидуалните изисквания на всеки клиент в реални проекти.

 

Днес предизвикателството пред нас е създаването на такъв продукт, който да отговаря едновременно на всички нужди на клиентите, на редица нормативни изисквания и на

добрите производствени практики в бранша. Чрез предлагането на оборудване, отличаващо се с функционалност, висока производителност и стилен дизайн, се стремим да утвърдим бранда ELICA като надежден бизнес партньор.

Zaplatomer Banner