Tarya Fintech Bulgaria

София www.taryafintech.com 50 - 300 служителя

Компания

Tarya Fintech е водеща компания, която предоставя финансови услуги в динамично развиващия се финтех свят. Компанията стартира дейността си като част от Tarya Fintech Holding – международна компания, управляваща най-голямата платформа за инвестиции и заеми в Израел. Финансовите платформи на компанията се използват още в Индия, Западна Африка и Дубай, а развойните ѝ центрове са разположени в България, Украйна, Канада и Израел. В България Tarya Fintech стъпва през 2015 г., а впоследствие е основана Tarya Fintech Bulgaria, където е разположен основния R&D център.

Нашата работодателска политика е насочена към това да даваме отговорна свобода на своите служители и да ценим тяхното мнение, за да можем заедно да израстваме и да реализираме успешни проекти. Приятната атмосфера по време на работа, приятелски настроените екипи и персоналното отношение на мениджмънта към всеки служител е нашият отличителен белег сред ИТ компаниите в България. Tarya Fintech Bulgaria се грижи за професионалното развитие и удовлетворение на своите таланти. Компанията организира вътрешнофирмени обучение и работи с най-модерните технологии, за да могат служители да следят всички новости и тенденции в постоянно растящия технологичен сектор.

Обяви

В момента няма отворени позиции

Дейност

Tarya Fintech Bulgaria е продуктова компания, която трансформира банкирането чрез използване на иновативни и модулни финансови платформи, даващи възможност на бизнеса да предоставя различни финансови услуги директно на своите клиенти като услуга (F-PaaS®). Тя позволява на организациите да добавят нови приходни канали и да увеличават броя на привлечените клиенти. Визията на компанията е, че бизнесът е повече от работа и затова успоредно с него ние развиваме и свои ценности и култура. Персонализацията на услугите, увеличаването на стойността и непрекъснатия стремеж за растеж имат водещо значение за нас.

Ключовите продукти и услуги за Tarya са:

  •    P2P плафторма
  •    Мобилно банкиране
  •    Банкиране на дребно
  •    Основни банкови операции
  •    Дигитален процес на осчетоводяване

Технологиите и програмните езици, които използваме, са:

Languages/ Frameworks/ Services: Java Spring, Java Spring Boot, Hibernate, Java Script, Angular

Databases: MS SQL Server. MongoDB

DevOps: Ansible, Bash, Python, Apache, Kubernetes, Containers QA: Automation, Manual

Допълнителни придобивки

Корпоративна култура

В компанията работят млади и креативни хора, които се включват с усмивка и ентусиазъм във всеки проект. Ние се грижим за хармонията и разбирателството в екипите и насърчаваме сътрудничеството и съвместната работа. Офисът на компанията се намира на удобно и комуникативно място и често планираме излизания след края на работния ден. Не пропускаме да отбелязваме празниците с изненади и подаръци за всеки служител и обичаме да се забавляваме по време на тиймбилдинг и събития в офиса и извън него.

Офис

Офис удобства и придобивки

Работно пространство

Кандидатстване

Кандидатстването при нас се случва лесно като изпратите CV за избраната отворена позиция при нас в JobTiger или на нашия уебсайт.

Какъв е процесът на кандидатстване?

Етапите на кандидатстване при нас са кратки. С всеки, явил се на интервю за работа, провеждаме една или максимум две срещи. Продължителността на процеса зависи от възможностите Ви за среща с нас.

Колко време след проведено интервю ще се свържем с Вас?

За да не губим ценно за кандидатите време, изпращаме обратна връзка до 3 работни дни.

Интервю

Нашите интервюта имат за цел да Ви информират повече за компанията и вида на работа, както и да разберем повече за Вашия опит и амбиция да работите във финтех компания.

Служителите споделят

Виртуален ментор

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner