Pharmbills LLC
над 300 служителя

Компания

Компания Pharmbills Bulgaria преосмисли концепцията за аутстафинг и вече можем с увереност да кажем, че се гордеем с работата си. Постигаме нови висоти и успех, като предоставяме на нашите клиенти точно това, от което имат нужда – изключителни, висококвалифицирани професионалисти. Служители, които познават делото си, притежават силни професионални умения и познания за корпоративната култура.


Нашата основна цел – е да помогнем на нашите клиенти на етапите на активен растеж, да увеличим производителността, както и да намалим разходите. Готови сме да потвърдим думите с резултата. Цифрите и стойностите говорят сами за себе си. От 2015 година сме обучили над 250 нови служители за нашите клиенти.


Първоначално основната ни специализация беше свързана със здравната индустрия, но разширихме обхвата на дейността си до финанси, счетоводство, одит, ИТ поддръжка и обслужване на клиенти. През годините изградихме надежден и уникален екип от повече от 400 професионалисти.

Потенциалните служители преминават през много задълбочен процес на подбор и обучение. Най-добрите кандидати преминават стаж в учебния център Pharmbills Academy за по-нататъшно обучение и проверка на способностите си. В резултат на това американската компания наема вече обучен, всеотдаен професионалист, който притежава уникални умения.


Ние сме специалисти за работа в бек офис:

- Издаване на фактури/платежни ведомости;

- Вземания / Дългове за плащане

- Предварително оторизиране;

- Подбор;

- Проследяване на данни за анализ /записване на прием;

- Планиране на назначения;

- Обслужване на клиенти;

- Техническа поддръжка;

- Управление на собствеността.


Pharmbills Bulgaria – е аутстафинг компания, работеща в областта на здравеопазването, недвижимите имоти, финансите, счетоводството и одита, документооборота, ИТ поддръжката и обслужването на клиенти с водещи лидери в ИТ индустрията, финансови и медицински холдинги в САЩ.

През последните 5 години присъствие на американския пазар успяхме да:

✔️ Разширим компанията до повече от 400 специалисти и сега планираме да утроим тази цифра до края на 2022 г.;

✔️ Осигурим възможност за повишаване на нивото на компетентността с американски треньори във Pharmbills Academy;

✔️ формираме екосистема от решения за качествено обслужване на клиенти в различни бизнес сфери.


Pharmbills расте с невероятна скорост. Най-малко 50 нови служители се присъединяват към нашата компания всеки месец. Този факт вдъхновява и мотивира.

С нашия екип от водещи специалисти ще получите всички предимства от компанията и държавата. А именно служебни болнични, отпуски, празници и т.н. Процесът на назначаване се извършва в съответствие с българското трудово законодателство.


Pharmbills е вашата възможност за страхотен старт в кариерата!

Започнете кариерата си във Pharmbills! 

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner