Булминт Рекрутмънт
Пловдив recruitment.bulmint.bg между 5 и 10 служителя

Компания

Bulmint Recruitment е компания, специализирана в подбора и администрирането на персонал. Стартирахме дейността си като агенция за подбор на кадри през 2019 година. От тогава навлязохме бързо на пазара на труда и успяхме да се наложим като сигурен партньор в процесите по набиране и управление на човешките ресурси, благодарение на огромния опит на екипа и лидерите на компанията. За кратко време създадохме устойчиви контакти, както с организации, на които съдействаме в подбора на подходящите служители, така и с хора, търсещи работа, на които помогнахме да дадат успешен старт на ново работно място.


Партньор сме на много работодатели в различни сфери като производство, търговия, финанси, IT, маркетинг и човешки ресурси, БПО и аутсорсинг, хотелиерство и ресторантьорство, които, също като нас, вярват, че човешкият ресурс e една от основните ценности в организацията и фактор за устойчивото развитие и растеж на бизнеса.


Инвестираме времето, знанията и опита си в създаването на възможности за всеки кандидат да намери мечтаната работа и на всеки бизнес да избере правилния екип от хора, с които да расте заедно.


За да откриеш нови перспективи в своя кариерен път, посети на щанд №13 по време на Дни на кариерата: IT, Комуникации и Аутсорсинг 2022 или разгледай свободните позиции на сайта ни www.bulmint.recruitment.bg
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner