Blankfactor Bulgaria EOOD

София www.blankfactor.com 50 - 300 служителя

Компания

Бланкфактор стартира през 2015 от Маями, Флорида, като бизнес начинание на двама дългогодишни партньори и приятели – Лъчезар Христов, настоящия СТО и Майк Уеар – CEO на компанията. Обединява ги страстта към програмирането и новия подход към процеса на изграждане на софтуерни продукти, който преодолява редица предизвикателства свързани с риск, разходи и качество на услугите. Бързо се оформя ядрото на екип от хора идващи от различни страни, които не само споделят духа на компанията и силната работна етика, но и досега това ядро е движещата сила в разрастването на Blankfactor.

През изминалите седем години, фокусираните и целенасочени усилия на екипа позиционираха Blankfactor като стабилен и иновативен партньор, Доставчик на Управлявани Услуги (MSP -Managed service provider) във FinTech и по-специално, във сферата на плащанията и застрахователните продукти в световен мащаб.

В България, по много естествен начин, успяхме да изградим екип, съставен едновременно от млади колеги и от хора с над 15 годишен опит в ИТ сферата, които са готови да споделят, обучават и развиват инженерния потенциал на начинаещите програмисти. Това е една от най-положителните страни на нашата компания, отразена многократно в поисканата обратна връзка от служителите ни.

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner