TSD Group
Ловеч www.tsd.com 50 - 300 служителя

Компания

TSD Group e група от компании с ИТ фокус, състояща се от холдинговото дружество TSD Group, Ltd и дъщерните компании TSD Services, Ltd и TSD Software, Ltd.

От 2007 година TSD Services предоставя професионални ИТ аутсорсинг услуги и е доверен партньор на водещи финансови и одиторски институции от „Голямата четворка“, иновативни технологични компании, популярни казина, адвокатски кантори и корпорации в сферата на eDiscovery, локирани в САЩ, Европа, Азия и Австралия.

TSD Software е специализирана в разработването на софтуерни продукти. Компанията създава собствена линия от приложения, базирани на eDiscovery платформата Relativity. Под тази бизнес линия TSD Software разработва и софтуерната платформа за управление на бизнес процеси – Hydrogen.

TSD оперира в три офис локации в България – Троян, София и Пловдив и разполага с екип от 80 ИТ професионалиста. TSD e ТОП ИКТ Работодател в България за 2016 и Златен победител в категория “ИТ аутсорсинг услуги“ според годишната класация на JobTiger и ICT Media.
Zaplatomer Banner