МДЦ Дентапрайм ЕАД
Варна www.dentaprime.dental над 300 служителя

Компания

DENTAPRIME е модерна клиника, специализирана в областта на денталната имплантология и естетичната дентална медицина. Вече 16 години най-съвременните дигитални методи за диагностика и зъболечение при нас вървят ръка за ръка с безкомпромисното обслужване на пациенти от България, Германия, Великобритания, Русия и редица други страни по света. В унисон с експанзията на клиниката, нараства и нуждата от качествени кадри с амбиция и потенциал за личностно и професионално усъвършенстване.


✓ Перманентно търсене на таланти

Силно вярваме, че талантът не е непременно свързан с изкуство. Талантът е дарба, вътрешна мотивация и сила да бъдеш, да искаш, да можеш… Концепцията за перманентно търсене на талантливи кадри с амбиция за успешна реализация често бива погрешно асоциирана с високо текучество на кадри. Реалността: не можем да си позволим заради липсваща обява за работа в определен момент да се разминем с истинските таланти.

✓ Корпоративни обучения

При започване на работа при нас всеки един служител преминава през обучение, съобразено със спецификата на изпълняваната от него длъжност. Периодично се организират и допълнителни обучения за повишаване квалификацията на служителите.

✓ Социални гаранции

Дългосрочна заетост, атрактивно трудово възнаграждение, бонусна схема, обвързана с личните резултати, 27 дни годишен отпуск, осигуровки в пълен размер, поемане на пътни разходи до работното място.

✓ Езикова школа

DENTAPRIME подкрепя желанието на своите служители да развиват чуждоезичните си знания и практически умения. За всички желаещи се организират групи по немски език, като всеки завършен етап от обучение се удостоверява със сертификат.

✓ Здравословно хранене

Всеки ден МДЦ „Дентапрайм“ осигурява на служителите си разнообразно обедно меню, приготвено според принципите на здравословното хранене: чисти продукти с ясен произход, балансирано комбинирани, приготвени с помощта кулинарни техники, съхраняващи ценните им качества, с високи вкусови качества. Освен това, с приготвянето на чаша зелено смути всеки ден, ръководството на клиниката си поставя за цел да осигури на всеки служител препоръчителната дневна доза витамини, минерали и микроелементи.

✓ Зони за отдих Нашите служители имат на разположение модерно оборудвана кухня и уютен кът за почивка.

✓ Подаръци за рожден ден

Клиника DENTARIME изразява признателността си към всички служители, подарявайки им подаръци за личния им празник.

✓ Корпоративни празници

Екипът ни се състои от млади, амбициозни, работещи в динамична обстановка хора, които съвсем естествено имат нужда и от моменти за почивка и забавление. Корпоративните празници са не само средство за сплотяване на екипа, но и израз на благодарност за добре свършената работа.ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner