Bam works B.V
други в чужбина www.bamworks.eu 20 - 50 служителя 1 jobs

Компания

Защо да си сътрудничите с BAM Works

Споделяйки една и съща цел

Ние сме приятен, семеен бизнес и съществуваме вече повече от 30 години. Ние мислим, действаме и вървим напред, като един обединени с всички наши служители: това е духът на BAM Works!

Ние ще се погрижим за вас и вашите нужди. Ние предлагаме отлично и безопасно настаняване в близост до вашето работно място. Предоставяме подробен инструктаж за работа и индивидуално ръководство. Ще имате свой собствен инструктор за работа, който говори вашия език. Той ще ви насочва от самото начало. С вашия инструктор вие редовно може да обсъждате впечатленията си относно работата и какво може да искате да научите или да предприемете в (близко) бъдеще. По този начин вие ще продължите да растете, а ние ще ви помогнем в личностното ви развитие.

За нашите служители и клиенти е важно да знаят какво да очакват, както и да работят с едни и същи хора. Ето защо ние правим всичко възможно, за да гарантираме, че може да работите доколкото е възможно през цялата година в едни и същи компании. Разбира се, с удоволствие ще вземем предвид вашите желания, таланти и умения.

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner