Мелексис България
София www.melexis.com над 300 служителя

Компания

Melexis е глобална инженерна компания и световен лидер в проектирането, разработването и доставянето на решения в сферата на микроелектрониката за клиенти от автомобилната промишленост, индустриалния, потребителския и медицински сектор.

 

Компанията е създадена преди повече от 30г. в Белгия, като понастоящем има представителства в 19 локации по света, на 3 континента и над 1 500 служители. Melexis започва дейността си в България през 2000 г. с екип от 50 професионалисти. Към момента за компанията в България работят над 600 човека.

 

Нашето портфолио обхваща широк спектър от приложения - от позиционен сензор за оптимизиране работата двигателя на автомобила, до чип, управляващ вентилатора на дрона, или инфрачервен температурен сензор, използван в електронните безконтактни термометри.

 

Решенията, които предлагаме, имат за цел да намалят вредата за околната среда, да подобрят безопасността и сигурността, и да осигурят комфорт за хората.

 

Melexis България се разширява! Горди сме с нашата високотехнологична сграда, предлагаща приятелска работна среда, с която разширяваме и нашето производство, научноизследователската и развойна дейност. Тя е и израз на стратегията за растеж на Melexis, отразява ценностите на компанията и ще допринесе за борбата с глобалния недостиг на чипове.

 

Ако сте енергична и мотивирана личност, и бихте искали да работите и се развивате във високотехнологична компания, кандидатствайте по някоя от отворените ни позиции в Melexis.

NCD2024 Banner
Zaplatomer Banner