USIT COLOURS BULGARIA

Компания

КОИ СМЕ НИЕ?
USIT COLOURS е туристическа агенция, позната на български пазар повече от 13 години. Една от първите агенции в страната лицензирана от междинародната асоциация за въздушен транспорт IATA да издава самолетни билети. Основана е през 1996 г. като част от международната верига usit WORLD. От началото на 2002 USIT COLOURS е собственост на GTS Group - водеща туристическа организация, с офиси в Централна и Източна Европа.
USIT COLOURS оперира на българския пазар чрез 11 собствени офиса: в София, Летище София, Студентски град 1 и 2 – София, Благоевград, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Бургас и Пловдив. Във всички останали големи градове в страната имаме представители.
В компанията работят над 50 млади специалисти, които обслужват над 30 хиляди клиента годишно.
 


НАШАТА МИСИЯ
USIT COLOURS съществува, за да прави пътуването по света възможно и достъпно за хората в активна възраст, като им предлага туристически и образователни продукти, специално пригодени към динамичната реалност. Предлаганите в офисите ни услуги са пригодени към нуждите на клиента и поднесени в точното време и място; ние вярваме, че даваме възможност, информация и показваме пътя, а от нашите клиенти се очаква да го извървят.


 


ЦЕЛЕВИ ПАЗАР
Основният целеви пазар на USIT COLOURS са младите и активни хора на възраст 16-40 години, които могат да бъдат определени като най-мобилната възрастова група. Проучванията ни сочат, че достъпната цена на продукти с преференциални условия са основен фактор, при направата на избор от страна на нашите клиенти.
Голяма част от продуктите ни имат и редовни тарифи и могат да се ползват и от клиенти, които не попадат в изброените по-горе категории. Към тях, както и към корпоративните си клиенти USIT COLOURS също има специална политика. Възможностите, които можем да предложим за едно служебно пътуване са също толкова разнообразни, колкото и за едно от личен характер.


Zaplatomer Banner