PROCTER & GAMBLE

Компания

За ПРОКТЪР И ГЕМБЪЛ

Основана през 1837 г., компанията Проктър и Гембъл започва като малка, семейна фирма за сапун и свещи в Синсинати, щата Охайо, САЩ. Днес Проктър и Гембъл предлага на пазара повече от 300 вида продукти на над 5 милиарда потребители в 180 страни. Компанията Проктър и Гембъл (P&G) е всепризнат лидер в създаването, производството и разпространението на висококачествени продукти в категориите Перилни и почистващи препарати, Грижи за бебето, Грижи за жената, Хартиени хигиенни продукти, Грижи за красотата, Грижи за здравето и устната хигиена, Продукти за бръснене. Това включва продуктите Gillette, Blend-a-med, Pantene, Always, Safeguard, Pampers, Head&Shoulders, Mr.Proper, Ariel, Lenor. До приключването на финансовата година на 30 юни 2023 г., продажбите на Проктър и Гембъл в световен план възлизат на $82 млрд.

Корпоративните традиции на Проктър и Гембъл са основани на принципите на честност и лоялност в отношенията, уважение към личността и избор с оглед на дългосрочната перспектива. Над 110 000 служители на Проктър и Гембъл работят ежедневно, за да осигурят на потребителите по цял свят продукти с високо качество и стойност.

Много хора мислят, че Проктър и Гембъл е компания, която се занимава единствено с дистрибуция, и се изненадват от огромните мащаби и задълбоченост на научния ни потенциал. Само за миналата година компанията инвестира над $1.9 млрд в научни изследвания и развитие в 19 технически центъра и близо 100 университета по света.

ПРОКТЪР И ГЕМБЪЛ Югоизточна Европа

Проктър и Гембъл започва дейността си на Балканите през 1992 г. само с 3 служители. Главната централа за Балканите се намира в Букурещ, откъдето Проктър и Гембъл ръководи бизнеса си в следните страни: Румъния, Гърция, България, Република Молдова, Сърбия, Босна  и Херцеговина, Албания, Косово, Македония, Монтенегро. Днес, с над 1000 служители и оборот от няколко десетки милиона долара, филиалът Проктър и Гембъл ЮИЕ е напълно интегриран в международната мрежа на компанията.

 

Можете да се свържете с нас на:

ул. България 69

гр. София 1404, БЪЛГАРИЯ

https://www.pgcareers.com/

Тел: (359 2) 9174 600

Факс: (359 2) 9174 655

За въпроси, свързани с подбор на служители: careers.im@pg.com

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner