Киров АД
www.kirov.net 50 - 300 служителя

Компания

Фирма “Киров” е основана през 1990 г. и за годините на своето съществуване си спечелва мястото на безспорен лидер в продажбата и сервизното обслужване на професионални машини и инструменти за строителството, дърво и  металообработващата промишленост, енергетиката, хранително-вкусовата промишленост и др.

От самото си създаване фирмата формулира и до сега се придържа към няколко основни принципа, залегнали във фирмената политика и ценностна система:

• Стремеж към все по-пълно задоволяване на потребностите на клиентите чрез предлагане на машини и оборудване от най-високо качество.
• Стремеж чрез компетентни консултации да подпомогнем клиента в правилния избор на решение на проблема.
• Стремеж към бърза и надеждна следпродажбена подкрепа.

Следвайки тези принципи ние продаваме продуктите на над 50 фирми производителки от цял свят. Наши основни партньори са Bosch, Metabo, Hawera, Fischer, Rhodius, ABC, Hettich (Германия); Ingersoll-Rand (САЩ); Haulotte, Montabert, ACF (Франция); Fronius, Sola (Австрия); Dynapac, Tremix (Швеция); Turbosol (Италия); Komatsu, Honda Power Products (Япония) и още много други световно-известни, водещи в своята област компании, които са преценили, че покриваме техните стандарти, и са ни гласували доверие да ги представляваме.

Ние имаме регионални представителства в деветте най-големи града на България, 18 шоурума и 7 сервиза, дилърска мрежа от над 160 търговски обекта. Нашите търговци са установили контакт с над 20 000 български фирми и наши редовни клиенти са най-големите предприятия в страната.

Оборотът на “Киров” АД за 2004 г. е 14 000 000 Евро, което е ръст от 48% спрямо 2003 г.

Впечатляващи резултати, които биха били невъзможни без нашите хора. Служителите на “Киров” са изключителни професионалисти и биха били гордост за всеки от доставчиците ни, но достигането на тяхното ниво изисква продължителна и упорита работа. Ето защо ние търсим качествени хора, на които даваме възможност за растеж в структурите на фирмата.

Следвайки нашата политика за развитие и за да отговорим на нуждите на набиращата скорост българска икономика, ние търсим млади и амбициозни професионалисти, които искат да изградят кариера в българска фирма и да работят по световни стандарти.

Zaplatomer Banner