Euro Games Technology

София www.egt.com над 300 служителя

Компания

Евро Геймс Технолоджи ООД (EGT) е сред най-бързо развиващите се компании в световната игрална индустрия. Лидер в разработката, производството, продажбите и техническата поддръжка на богат набор от продукти за игралната индустрия - игрални автомати, джакпот системи, мултигейм миксове и мултиплейърни терминали, казино мениджмънт системи и много други. Повечето от наземните ни игри са адаптирани и за удовлетворяващо онлайн забавление. 


С екип от 1400+ души в България, поделени между модерна производствена база и топ офис локация, компанията, заедно с дъщерните си дружества има напълно затворен цикъл на производство. Освен тях, EGT разполага и с широка дистрибуторска мрежа в цял свят. Наши продукти са инсталирани в 80+ страни на почти всички континенти.


Компанията предлага на служителите си комфортна работна среда, оборудвана със зони за релакс и игри, гъвкаво работно време, работа в екип, с колеги, които обичат, това, което правят, както и множество социални придобивки като допълнително здравно осигуряване, допълнителни дни годишен отпуск, социална политика в подкрепа на семейството и други.


JobTiger Banner
JobTiger Banner