АЛБЕНА АД

Компания

Море, пясък, зеленина и тишина – така описват Албена гости на комплекса. Всеки, който се е докоснал веднъж до неговата магия, задължително се връща – за да се зареди с нова енергия и да прибави нови спомени – за слънце, море, топлота и приятелство.

Курортен комплекс Албена се намира в Североизточна България - само на 8 км от Балчик, както и на 30 км от областния център Добрич и морската ни столица - Варна.

Днес запазила дългогодишните традиции в туризма Албена, разполага с над 14 900 легла, рапределени в 43 хотелски комплекса, 4 вилни селища и 1 къмпинг с категория от 2 до 4 звезди, 8 футболни игрища и спортна многофункционална зала.

Курортен комплекс Албена е предпочитано място за почивка заради златния пясък, ширнал се докъдето поглед стига, заради гальовното море, заради чистия въздух, вписаните в пейзажа хотели и традиционното гостоприемство. За хората от различните възрастови групи са предвидени разнобразни развлекателни и полезни забавления. По-младите гости на комплекса могат да се потопят в множеството различни по вид заведения,  да се забавляват в караоке клуб или пък да се уединят в някое от приказните кафенета на самия морски бряг.

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner