ГЕД ООД
София www.gedbg.com/careers 20 - 50 служителя

Компания

 

ГЕД ООД е фамилна компания с утвърдена позиция на пазара и дългогодишен опит в сферата на онлайн и печатната комуникация. Вече повече от 25 години, компанията развива дейност в няколко бизнес направления:

  • Професионален предпечат и управление на процеса по одобрение на опаковки за водещи световни производители на лекарства и хранителни продукти

  • Дистрибуция на софтуери, оборудване и консумативи за печатната индустрия от водещи световни марки

  • Създаване и управление на цялостни маркетинг стратегии и кампании, включващи онлайн и печатни дейности

Като семейна компания с професионално управление, ние се стремим към устойчиво развитие на фирмата и хората, които работят в нея. Ние сме екип от талантливи професионалисти, отдадени на своята работа и харесваме това, което правим. Личното ни развитие е свързано с професионални обучения - при доставчици или във фирмата, но също и през запознаване с литература, както специализирана, така и от други жанрове.

Ние вярваме, че бизнесът се осъществява и развива от личности.  Поради това се стремим постоянно да надграждаме, както в нашите собствени познания и опит, така и в различните дейности на фирмата. Считаме че това е основата на възможността да бъдем сред водещите компании на нашия пазар в направленията, в които се развиваме.

Целта ни е винаги да даваме стойност на нашите клиенти, помагайки им да постигат целите си, а често и като разширяваме тяхната информираност за новостите и технологичните постижения в областите, с които се занимаваме.

 

 

 

JobTiger Banner