COLLIERS International

София www.colliers.com 50 - 300 служителя

Компания

COLLIERS International Югоизточна Европа 

Мисията на COLLIERS е да осигури на своите клиенти възможно най-добрите услуги в областта на недвижимите имоти. Като международна компания за недвижими имоти с 8 823 служители в 247 офиса и 50 държави, ние предоставяме високопрофесионални услуги на нашите клиенти винаги, когато те имат нужда от нас.

COLLIERS е една от първите компании в областта на недвижимите имоти, която осъзна необходимостта от познаване на местния пазар в глобален мащаб.

През 1986 г. търговски фирми от Азия, Канада, САЩ, Европа, Средния Изток и Африка се обединиха, за да осигурят пълно и качествено обслужване в различни части на света.

Тази традиция на съчетаване на глобални, общовалидни и същевременно локални и специфични работещи решения продължава и до днес, като обединява всички в COLLIERS по отношение индивидуaлния подход в бизнеса с недвижими имоти. Притежавайки най-добрите компании по света, обединени под шапката на общото сътрудничество, ние можем да осигурим на нашите клиенти висококачествени услуги, благодарение на задълбоченото познаване на местния пазар на недвижими имоти и натрупания опит.

COLLIERS International – ключови предимства:
- 247 офиса;
- $ 995 милиона приход;
- 57,475,278 кв.м (618,434,000 кв. фута) под наше управление;
- 8 823 професионалисти;
- 50 държави;
- 6 континента.

Като част от групата на COLLIERS International, COLLIERS Югоизточна Европа функционира от 1991 година. Със своите брокерски и консултантски услуги, COLLIERS се е утвърдил като безспорен лидер на пазара на недвижими имоти сред корпоративните и дипломатически клиенти в София и в Белград. Освен като посредник на административни, търговски и жилищни площи, COLLIERS предоставя и консултантски услуги като изготвянето на инвестиционни меморандуми, пазарни проучвания, оценки на недвижима собственост.
 
От лятото на 2004, COLLIERS Югоизточна Европа оперира и с офис в Атина, Гърция, а от месец март 2005 и в Загреб, Р Хърватска.

Наши клиенти са чуждестранни инвеститори със стратегическо значение за региона – мултинационални компании, дипломатически мисии, неправителствени организации и частни лица. Всички те имат предимството да черпят информация от нашето познаване на местния пазар, както и от международния ни опит в областта на недвижимите имоти.

Всеки служител на COLLIERS владее английски език и най-малко още един чужд език. Нашите обединени лингвистични познания включват владеенето на английски, немски, италиански, френски, датски, испански, китайски, гръцки, сръбски и руски.

Нашата вътрешнофирмена система на работа е създадена така, че да осигури най-висококачественото обслужване на клиентите ни. Всеки наш служител спазва вътрешнофирмените правила за етика, възприети във всички офиси на COLLIERS International. Тези принципи се базират на коректност, компетентност и професионализъм.

Нашите дейности:

- Брокерски услуги;
- Проучвания на пазара и консултантска дейност;
- Оценяване на недвижима собственост;
- Ексклузивно представляване на наемател;
- Ексклузивно представляване на инвеститор;
- Управление на собственост;
- Управление на проекти.

JobTiger Banner
Zaplatomer Banner