Транспрес ООД
София 50 - 300 служителя

Компания

Transpress е водеща логистична компания в България, създадена преди повече от 28 години. Компанията обединява хора, технологии и транспортна мрежа по начин, който постоянно разкрива нови възможности за развитие. Към днешна дата разполага с над 600 служители, 12 локации в България, над 13 000 кв.м складови площи и над 250 превозни средстава.

Благодарение на партньорството си с международния гигант DACHSER оперира в мрежа от 400 локации в цяла Европа. Transpress осигурява превоз на над един милион пратки годишно и пълна гама транспортни и логистични услуги.

Мисията на компанията е да обединява и развива своите служители, технологии и транспортна мрежа.

НАШИЯТ ЕКИП

Над 650 специалисти в сферата на транспорта, логистиката и търговско-административните дейности ежедневно осигуряват на клиентите ни професионално ниво на обслужване.

НАШИЯТ СЛУЖИТЕЛ

ТРАНСПРЕС се грижи за своите служители и следва правилото, че всеки трябва да се чувства спокоен, мотивиран и да идва с желание на работа. За да се случи това, ТРАНСПРЕС предлага на своите служители следните придобивки: трудов договор, корпоративно обучение, задружен колектив от позитивни колеги, ваучери за храна, карти с отстъпки за гориво и различни оптики, възможност за закупуване на карта за спорт на преференциални условия, подаръчен ваучер за всеки колега, който стане родител, различни събития, които сплотяват колектива и много възможности за развитие в стабилна компания, заемаща водеща позиция в логистичния бранш.

НАШИТЕ ИНИЦИАТИВИ

За нас – семейството на Транспрес, е изключително важно да бъдем социално отговорна компания, затова влагаме много енергия и ентусиазъм в най-различни инициативи, като част от тях са:


Всеки от нас търси най-доброто място за работа. В ТРАНСПРЕС идеите на всеки са от голямо значение. Ще инвестираме в твоя талант, защото хората са най-големият ни актив, допринасящ за общото развитие на всички ни. Ти можеш да разгърнеш потенциала си! Позволи ни да ти помогнем! Заедно сме по-силни!

Не можете да промените мястото, на което се намирате за един ден или за една нощ, но можете да промените посоката си. А ние? Ние можем да Ви помогнем за това!

JobTiger Banner
Zaplatomer Banner