Транспрес ООД
София 50 - 300 служителя

Компания

ЗА ТРАНСПРЕС

ТРАНСПРЕС е водеща логистична компания в България, създадена преди повече от 25 години с фокус върху логистичните услуги. Стартирахме дейността си с един микробус, с който превозвахме немски ежедневници за родното Черноморие. С годините натрупахме опит, изградихме стабилен екип от професионалисти, развихме високотехнологична логистична система и спечелихме доверието на хиляди клиенти и партньори. Днес имаме 12 депа в различни градове в цяла България и модерен автопарк от над 220 транспортни единици, покриващ международния стандарт Euro 6, чрез който предоставяме различни видове транспортни  и логистични услуги в България и Европа, a благодарение на успешното партньорство между ТРАСНПРЕС и немския логистичен гигант Даксер, предлагаме на бизнеса в България всекидневна връзка до всяка точка в Европа посредством 414 терминала. 

НАШАТА ЦЕЛ

ТРАНСПРЕС е иновативна компания с основната цел да накара служителите си да се чувстват част от едно цяло, като семейство, защото знаем, че работата трябва да бъде приятна, работната среда – открита, а служителите ни – щастливи. Друга наша цел е да продължаваме да бъдем един от лидерите в бранша ни, чрез предоставяне на качествени логистични услуги на нашите клиенти.

НАШИЯТ ЕКИП

Над 450 специалисти в сферата на транспорта, логистиката и търговско-административните дейности ежедневно осигуряват на клиентите ни професионално ниво на обслужване.

НАШИЯТ СЛУЖИТЕЛ

ТРАНСПРЕС се грижи за своите служители и следва правилото, че всеки трябва да се чувства спокоен, мотивиран и да идва с желание на работа. За да се случи това, ТРАНСПРЕС предлага на своите служители следните придобивки: трудов договор, корпоративно обучение, задружен колектив от позитивни колеги, ваучери за храна, карти с отстъпки за гориво и различни оптики, възможност за закупуване на карта за спорт на преференциални условия, подаръчен ваучер за всеки колега, който стане родител, различни събития, които сплотяват колектива и много възможности за развитие в стабилна компания, заемаща водеща позиция в логистичния бранш.

НАШИТЕ ИНИЦИАТИВИ

За нас – семейството на Транспрес, е изключително важно да бъдем социално отговорна компания, затова влагаме много енергия и ентусиазъм в най-различни инициативи, като част от тях са:

  • „Виждам те. Виждаш ме.“ - Целта на кампанията, е по забавен и интерактивен начин децата да се запознаят с правилата за безопасно движение по пътищата;
  • „Професионален шофьор – старт в кариерата“ – Тази инициатива представлява набор от безплатни обучения за шофьори без опит или с малък такъв, организирани съвместно с Volvo Trucks;
  • „Гордея се с труда на моите родители“ – Една от любимите ни инициативи, в която децата от голямото семейство на Транспрес прекарват един ден сред нас и научават защо трудът на родителите им е толкова важен.

Всеки от нас търси най-доброто място за работа. В ТРАНСПРЕС идеите на всеки са от голямо значение. Ще инвестираме в твоя талант, защото хората са най-големият ни актив, допринасящ за общото развитие на всички ни. Ти можеш да разгърнеш потенциала си! Позволи ни да ти помогнем! Заедно сме по-силни!

Не можете да промените мястото, на което се намирате за един ден или за една нощ, но можете да промените посоката си. А ние? Ние можем да Ви помогнем за това!

ITCD