Мусала Софт АД

Компания

Мусала Софт е...

...водеща компания в сферата на софтуерните услуги. Мусала Софт е с доказана репутация на надежден бизнес партньор, благодарение на множеството си успешни проекти и доволни клиенти – млади високотехнологични компаниии световни лидери . Сред тях са DHL, HP, IBM, Manpower, SAP, Siemens, Mtel, VMware… Ние поддържаме дългогодишни партньорски отношения с нашите клиенти, благодарение на високите ни стандарти за качество на работа. Гарант за това са и придобитите сертификати по световно признати модели - ISO 9001:2008и CMMI.

 

Ние вярваме...

че софтуерните технологии са не просто услуги, а иновации, които реално помагат на бизнеса да се развива.

...че новаторството е начин на работа - за нас e важно всеки да сподели своята идея и да превърнем най-добрите в практики. 

...че активната комуникация е основа на ефективната работа.

...че удовлетворението от успеха е още по-голямо, когато е споделено.

 

Ние се гордеем...

...с това, че разбираме нуждите на всеки. Технологиите непрекъснато ни предлагат новости и ако дори само един от нас може да се справи с тях, значи всички можем заедно. Ние ценим и вярваме в таланта и интелекта, затова държим всеки да разгърне своя потенциал. Предоставяме възможност на колегите ни да се сертифицират при световните лидери в областта на ИТ и да трупат професионален опит в международни проекти в среда пълна с предизвикателства.

 

Ние сме…

...хората, които превръщат немислимото в реалност. Наши колеги са представители на най-добрите училища и университети, медалисти от международни и републикански състезания по информатика, амбициозни и способни млади хора и софтуерни специалисти с богат опит. Доказали сме, че знаем и можем. А където има толкова събрана градивна енергия, има и много усмивки, спортен дух и настроение.

 

Ние търсим...теб!

 

Повече информация на: http://joinus.musala.com


ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner