Национални дни на кариерата стартира на 6 април
По-малко от две седмици остават до софийското издание на Национални дни на кариерата на 6 април, а работодателите, които са запазили своите места във всички градове, са вече над 90 и се увеличават всеки ден!

Сред тях са компании като: Ewellix България, Apyx Medical, MMDSmart, VEO WORLDWIDE SERVICES, UKG, Посолство на САЩ, BILLA България, ARRISE powering Pragmatic Play, Център за развитие на човешките ресурси, Lidl Bulgaria.

Освен с безброй възможности за търсещите работа, софийското издание на 6 април ще изненада посетителите и с различни активности и томболи, а радио ENERGY ще се погрижат за настроението с живо предаване от Гранд Хотел „Милениум“!

Кога и къде ще се проведат Национални дни на кариерата?
  • София – 6 април - Гранд Хотел „Милениум“ София, Конферентни зали на ет. 2
  • Велико Търново – 9 април - Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, пети корпус
  • Габрово – 11 април - Технически университет
  • Пловдив – 13 април - Пловдивски Панаир, Конгресен Център
  • Варна – 13 април – Хотел-галерия „Графит“
  • Русе – 16 април - Русенски университет „Ангел Кънчев“

Все още можете да се регистрирате като работодател на най-мащабния кариерен форум в България! Условията за участие са описани тук.

Входът за посетители е свободен, с предварителна регистрация тук.

Златен спонсор на събитието е Austrian Business Agency.

Екипът ни остава на Ваше разположение за въпроси и информация:
T: +359 884 070 906
+359 882 364 456
+359 882 406 773
+359 884 505 609
E: events@jobtiger.bg
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Записвания за есенните издания на Дни на кариерата – с 10% отстъпка

Записванията за изложители за есенните браншови Дни на кариерата на JobTiger през 2024 г. вече текат.

Все още е валидна 10% отстъпка при регистрация и плащане в следните срокове:
Очакваме ви!
Подобрете своята стратегия за набиране на персонал на най-доброто регионално събитие – не пропускайте recruiTECH CEE!

JobTiger ви кани да се присъедините на 23-24 май в Будапеща заедно с лидери на мисълта от CEE региона и отвъд него, за да издигнете стратегията си за подбор на персонал на следващо ниво с иновативни решения. Научете нови неща от полезни презентации и се потопете в работилници и неконферентни сесии, които имат за цел да предоставят практически знания, които можете незабавно да приложите във вашата организация, гарантирайки, че ще бъдете крачка напред на един постоянно променящ се пазар.

Но побързайте! Отстъпките за Lazy Bird билети са налични само за ограничен период от време. И само за абонатите на Jobtiger бюлетин, използвайте код JOBTIGER15, за да се възползвате от допълнителни 15% отстъпка при закупуване на билет. Не пропускайте възможността да увеличите максимално предимствата си и да революционизирате стратегиите си за набиране на персонал. Запазете своето място сега и ще се видим скоро в невероятната Будапеща!
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
JobTiger е официален дистрибутор на CHEQ България

JobTiger стана дистрибутор на CHEQ - повече от решение за вътрешна комуникация!

Какво е CHEQ?

CHEQ е много повече от приложение за комуникация. CHEQ е отпечатък на фирмената ви култура и дава възможност за цялостно преформулиране на общуването в компанията.

CHEQ служи като обединяващ инструмент между вътрешните платформи за комуникация, които вече са въведени в компанията.

Чрез платформата може да дигирализирате процеса с подписването на трудови договори, приемно-предавателни протоколи, участия в обучения и др. Можете бързо и лесно да издадете препоръка, а голямо улеснение е, че платформата позволява групови подписи. Можете да организирате събития, които лесно да бъдат управлявани, и по този начин да спестите време и пари. Освен това, CHEQ разполага с автоматизиран преводач на съдържанието, който го прави многоезичен.

Научете повече за CHEQ тук.

За повече информация и запитвания може да се свържете с нас на office@jobtiger.bg.
Финалът на Младежка академия за кариера ще се състои на 6 април по време на Национални дни на кариерата

Финалът на първия сезон на Младежка академия за кариера наближава. До момента над 350 студенти и младежи се включиха в пилотното издание на МАК, а първите завършили академията са вече налице.

На 6-и април в Гранд Хотел „Милениум“ по време на Национални дни на кариерата ще наградим финалистите, преминали успешно през обученията. Всеки завършил програмата ще получи сертификат за преминалите обучения, както и допълнителни награди от организаторите.

МАК е обучителна програма в помощ на всички млади хора, притежаващи ISIC карти, предоставяща курсове за придобиване на най-ценните кариерни умения, които трябва да притежават младите хора в наши дни. Посредством обучителни курсове и менторство от водещи компании в България, студенти и младежи имат възможността да придобият и надградят редица умения за успешно кариерно развитие. След завършване на МАК участниците са няколко крачки напред в собственото си развитие и развитието на кариерата си – вече са обучени кадри, надградили себе си и развили умения, които отнемат години професионален опит и често остават недостижими за голяма част от представителите на новото поколение.

Обучителната програма е разделена на две групи от курсове, през които младежите трябва да преминат до края на март. Първата група от 12 модула за кариерни умения има за цел да даде знания за управление на кариерата и да служи на младите хора да развият най-важните кариерни компетенции, от които ще се нуждаят, за да се ориентират успешно в своя житейски и трудов път в бурната ера на четвъртата индустриална революция.

Разгледайте спонсорските пакети тук!

Е: yca@jobtiger.bg

Т: +359 882 406 773
+359 884 070 906
+359 882 364 456
+359 884 505 609
 
Трябват ли ви данни за заплати, когато назначавате, обсъждате заплатите във вашата компания или анализирате нови пазари извън България?

В Zaplatomer.bg имате още възможности за лесен 24/7 онлайн достъп до заплати на нови по-интересни цени:
  • Достъп до 20 позиции за 12 месеца в 1 държава и за един потребител от вашата компания
  • Достъп до неограничен брой позиции за 3, 6 или 12 месеца в 2 държави по избор и за неограничен брой потребители от компанията
Методологията ни не изисква от компаниите да предоставят данни, работим с реални позиции, като не е нужно да правите мапинг.

Събираме данни от служители, вместо от кандидати за работа, а нашите потребители работят навсякъде - от малки семейни компании до големи корпорации, в различни индустрии и на различни длъжности.

Ъпдейтваме данните на всяко тримесечие, за да имат клиентите ни достъп до най-новите данни на пазара.

Приложението ни е с интуитивен интерфейс и предлагаме безплатен пробен достъп.

Може да си купите данни за България, но и за повече от 100 различни държави.

Ако не сте сигурни, изпробвайте безплатно за 7 дни Приложението за заплати на Zaplatomer.bg.
JobTiger x Майна Town – Допълнителни възможности за развитие на Employer Branding за клиентите на JobTiger

Националното комикс списание Майна Town и компанията за комплексни HR услуги JobTiger обединяват сили и предлагат уникална възможност за комбиниране на онлайн и офлайн канали за комуникация за всички клиенти на сайта JobTiger.bg през 2024та година.

Списание Майна Town е тримесечно, хартиеното му издание се разпространява национално в големите градове в тираж до 18 000 броя и може да бъде открито в над 700 локации, включващи ресторанти, сладкарници, книжарници, арт студиа, фитнеси и спортни центрове, магазини за био храни и други.

Компаниите имат възможност да включат в списанието своя ПР публикация, допълваща онлайн представянето й. Читателите могат лесно да достигнат до Employer Branding в JobTiger или до всички публикувани от фирмата обяви чрез добавен QR код в публикацията.

JobTiger дава на своите клиенти 10% отстъпка от цената за ПР статия/интервю в специалната рубрика с пренасочване към профила на компанията на JobTiger.bg с всички актуални позиции за периода. Възможностите за позициониране в рубриката на JobTiger и Майна Town можете да разгледате тук.

За компаниите, използващи Employer Branding има специални пакети за отстъпка:
Employer Branding профил + 2 по (1/2) страница (2400 + 2*950) за 4110 лв.
Employer Branding профил + 4 по (1/2) страница (2400 + 4*950) за 5820 лв.

Предложението е валидно за изданията през март 2024, юни 2024, септември 2024 и декември 2024.

За повече информация се свържете с екипа на JobTiger.
 
Възможностите за разгласа на обяви, публикувани в JobTiger.bg, се увеличават

Намирането и задържането на квалифицирани служители е все по-голямо предизвикателство. Но с правилния инструмент това е преодолимо.

За да бъде още по-полезен на своите клиенти, JobTiger.bg отскоро дава възможност за спонсориране на брандирана обява в установения социален канал на JobTiger във Facebook.

Услугата предлага възможност за по-голяма разгласа на обявената свободна позиция, като достига до допълнителна аудитория от повече от 10 000 души.

За повече информация не се колебайте да ни потърсите на 02/49 180 10 или на office@jobtiger.bg
 
Employer Branding профил на JobTiger.bg

Предлагаме на вниманието ви една възможност за позициониране - онлайн инструмента за комуникация на работодателската марка – Employer Branding профил в JobTiger.bg. Отличете се в дигиталното пространство и презентирайте за кандидатите пълната структурирана информация за компанията си в JobTiger.bg – независим и авторитетен канал за комуникация. Вижте повече за услугата и допълнителните ползи, които предлага, на тази страница.
 

ОТ HR INDUSTRY
  • Ключът към запазване на производителността: дигитално обединяване на работната сила

ОТ БЛОГА НА JOBTIGER RECRUITMENT
  • Защо специалистите държат да работят home office
  • Тенденции при технологиите за привличане на таланти