Първите модератори за есенния HR Weekend вече са ясни!
Двадесет и деветото издание на HR Weekend на JobTiger ще се проведе на 25 - 27 септември 2024 г. в Гранд Хотел „Княз Павел“, гр.Павел баня.

Основната тема на традиционната конференция на HR общността тази година е „Времената се менят“. За дискусионната част избрахме най-актуалните теми и казуси в областта на управлението на човешките ресурси.

Гергана Раковска се включва като модератор на дискусията: „Психичното здраве и опазването му на работа". Гергана е председател на Фондация на бизнеса за образованието от 2007 година насам. Към нея се присъединява и Мария Титополу – управляващ собственик на Лот-Консулт.

Ето и темите в програмата:
  • Уникалната за човешката история ситуация, в която пет поколения работят заедно;
  • Diversity and inclusion през призмата на включване на 55+ хората;
  • Психичното здраве и опазването му на работа.
В края на работните сесии сме предвидили време за networking, както и традиционното за формата мероприятие изненада. HR Weekend е събитие, предназначено за всички действащи HR специалисти от бизнеса и консултанти в областта. Участниците в него имат възможност не само да се запознаят с най-новите тенденции и практики, но и да обменят опит и идеи с колеги от бранша в неформална обстановка, изпълнена с добро настроение.

Нямаме търпение да се срещнем на живо в Гранд Хотел „Княз Павел“. Каним ви да станете част от един вдъхновяващ есенен HR Weekend и заедно да намерим решения за по-добра работна среда.

Повече подробности за събитието тук.

Регистрация можете да направите тук.
 
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
75% от щандовете за Дни на кариерата в УНСС вече са заети

Радваме се да споделим, че пет месеца преди провеждането на форум Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти остават само 20 свободни щанда.

Разгледайте свободните места за последното в календара на JobTiger за 2024-та година кариерно събитие: Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти, което ще се проведе на 19 ноември във фоайето на УНСС.

Регистрирайте се за участие тук.
Продължават записванията за Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг през октомври

И тази година браншовото събитие ще се проведе в четири града през октомври и ще събере на едно място работодателите и търсещите кариерна реализация в секторите ИТ, телекомуникации и аутсорсинг.

Датите и локациите са:
  • София – 12 октомври 2024 г., Хотел „Маринела“;
  • Габрово – 17 октомври 2024 г., Технически университет;
  • Пловдив – 19 октомври 2024 г., Пловдивски Панаир, Конгресен Център;
  • Варна – 22 октомври 2024 г., Хотел-галерия „Графит“.
Защо да се включите точно в това събитие?
  • За да срещнете подходящи попълнения за екипите във вашата компания;
  • За да представите своята работодателска марка пред най-младите на пазара на труда;
  • За да бъдете част от разпознаваем форум с дълга история на провеждане.
За повече информация и регистрации посетете сайта на събитието.

За възможности за спонсорско позициониране вижте тук.

За въпроси:
e: events@jobtiger.bg
t: +359 882 364 456; +359 884 505 609; +359 882 406 773; +359 884 070 906
Webinar на тема: Работна сила на бъдещето: Уменията, които служителите трябва да притежават, и как да ги развиваме

Имаме удоволствието да ви поканим на безплатен Webinar на тема: Работна сила на бъдещето: Уменията, които служителите трябва да притежават, и как да ги развиваме.Радваме се да споделим, че вече имаме над 100 записани за уебинара. Включете се и вие!

Дата: 09.07.2024 г., 14.00-15.00 часа

Уебинарът е предназначен за професионалисти в сферата на човешките ресурси и има за цел да предостави полезни инструменти и стратегии за развитие на необходимите умения както на настоящите служители, така и на навлизащите в момента на пазара на труда младежи.

Теми:
  • Tенденции, които определят облика на пазара на труда: Обсъждане на глобалните тенденции и технологичните промени, които формират бъдещето на труда. Какви са насоките и възможностите, които Европейската комисия предлага чрез най-голямата си образователна програма Еразъм+;
  • Как ще изглеждат работните места на бъдещето: Прогнози и анализи за промяната на работната среда, новите технологии и ИИ;
  • Умения на бъдещето: Ключови компетенции и умения, необходими за бъдещите работни места;
  • Как да ги развиваме: Практически подходи и инструменти за развитие на новите умения сред служителите и бъдещата работна сила;
  • Пазарът на труда в България: Специфики и тенденции на българския пазар на труда и как те се вписват в глобалния контекст;
  • Младежка академия за кариера - възможност за бъдещата работната сила: Как модерните автоматизирани инструменти и технологии могат да подпомогнат развитието на уменията.
Регистрирайте се тук.

Присъединете се към нас и научете как да подготвите вашата организация за бъдещите предизвикателства и възможности на пазара на труда!
Годишните награди на b2b Media 2024 отново предизвикват иновативните и успешни бизнеси, предприемачи и лидери

Десетото юбилейно издание на конкурса ще се проведе през месеците юни - юли 2024.

Очакваме най-добрите, най-иновативните и устойчиви компании да покажат своите находчиви програми, проекти и стратегии, гъвкавост, иновативност, грижа за обществото и служителите си в усилията си за преодоляване на трудни обстоятелства и за постигане на високи резултати.

И тази година конкурсът ще отличи най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-устойчивите програми за employer branding, както и социално отговорни кампании, иновативно мислене, впечатляващи резултати и устояване в предизвикателна бизнес среда.

Журито ще даде своята оценка по критерии като устойчиво и иновативно поведение, оригиналност на идеите и подходите за постигане на успех, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на позиционирането на продуктите, и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

В конкурса могат да кандидатстват също проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса, както и проекти за подпомагане на различни групи от обществото по време на сменящи се и застъпващи се кризи, CSR и ESG стратегии.

Новите категории за 2024 година са:
  • Технологична / AI иновация на годината;
  • ESG трансформация;
  • Научна иновация;
  • Приобщаване и разнообразие.
Голямата награда тази година ще бъде връчена за Иновация в бизнеса.

Официалната церемония ще се проведе на 12 юли 2024 г., когато класираните на първите места ще получат своите отличия.

Повече информация можете да откриете тук.
Кандидатствайте за Forbes HR & Employer Branding Awards до 19 юли

Forbes HR & Employer Branding Awards се завръща за своето второ издание, в което ще отличи най-добрите практики в сферата на човешките ресурси и работодателския имидж. Конкурсът дава възможност на компаниите да споделят своите успехи с аудиторията на Forbes в България и да получат признание от най-големия бизнес медия бранд в света.

Всички подадени кандидатури ще бъдат оценени по методология, изработена в партньорство с JobTiger, от специално жури, съставено от водещи експерти, сред които и управителят на JobTiger Светлозар Петров.

Крайният срок за кандидатстване е 19 юли. Победителите и финалистите ще бъдат отличени по време на елегантна церемония на 25 септември.

Вижте повече за конкурса, категориите и как да се включите тук.
 
Каним ви на тържество по случай Деня на независимостта на AmCham Bulgaria!

Каним ви на тържеството по случай Деня на независимостта на AmCham Bulgaria.

Празникът ще започне с първия парад с емблематични американски автомобили, маршов оркестър и мажоретки. След това ще слушаме музика на живо, ще пием студена бира и освежаващи летни коктейли, ще хапваме барбекю и бургери, а децата ще се забавляват в детския кът на София Тех Парк.

JobTiger е сребърен спонсор на събитието.

Очакваме ви на 6 юли!

За повече информация натиснете тук.
Legion KIDS

На 6-и юли всички малки фенове на Legion Run ще могат да бъдат част от специалното събитие Legion Run Kids - едно забавно приключение с препятствия, което е идеално за по-младите фенове на Legion Run.

От Legion Run са подготвили за малчуганите уникална по рода си комбинация от надуваеми препятствия и умалени копия на истинските препятствия. Идеята зад Legion Run Kids е да възпитава спортен дух от най-ранна възраст чрез забавни дейности като катерене, пълзене, скачане, бягане и др. Подарете на детето си незабравимо изживяване!
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Запознайте се с Иван Михайлов - финалист на Младежка академия за кариера

Иван Михайлов от Благоевград е завършил две бакалавърски и две магистърски степени в областта на кинезитерапията и ерготерапията. Той планира да стане докторант по кинезитерапия, с мотивация да помага на хората чрез двигателна рехабилитация. Иван научава за Младежката академия за кариера чрез имейл от ISIC и решава да се включи, за да развие своите умения.

Академията му помага да надгради своите практически, аналитични и комуникационни умения, предоставяйки ценно обучение, менторство и връзки с индустрията.

Вижте разговорa с него тук.
 
Biodit Time Management System - Централизирана система за проследяване и отчитане на работното време на служителите

Biodit Time Management System е облачно базирана система, която позволява проследяването и отчитането на работното време на служителите от всяка точка на Света.

Тя се състои от два компонента:

1. Хардуерни устройства, които представляват неразделна част от Biodit Time Management System. Те работят с Ethernet комуникация и имат направления за ‘вход’ и ‘изход’. Записват всички събития, а интернет свързаността позволява автоматичното изпращане към софтуера. Методите на автентикация са няколко: RFID карта, биометрия и/или ПИН код.

2. Облачно базиран софтуер, който съдържа в себе си многобройни справки за улесняване на административните процеси, като справка за общо изработено време от всеки един служител или справка ‘Форма - 76’. Цялата информация за събитията ‘вход’ и ‘изход’ се съхранява в софтуера, независимо дали тя идва от едно или повече устройства.

Вижте повече за продукта
Наталия Цветанова се дипломира успешно в Лидерска Академия „Успяваме в България“ към Съвета на жените в бизнеса

На 20 юни се проведе церемонията по връчването на сертификатите на успешно завършилите юбилейното 10-о издание на Лидерска Академия „Успяваме в България“ към Съвета на жените в бизнеса в България.

Наталия Цветанова, Мениджър Подбор в JobTiger се дипломира успешно, заедно с още близо 30 дами в програмата.

Повече за самото събитие и обучението може да видите тук.
Трябват ли ви данни за заплати, когато назначавате, обсъждате заплатите във вашата компания или анализирате нови пазари извън България?

В Zaplatomer.bg имате още възможности за лесен 24/7 онлайн достъп до заплати на нови по-интересни цени:
  • Достъп до 20 позиции за 12 месеца в 1 държава и за един потребител от вашата компания
  • Достъп до неограничен брой позиции за 3, 6 или 12 месеца в 2 държави по избор и за неограничен брой потребители от компанията
Методологията ни не изисква от компаниите да предоставят данни, работим с реални позиции, като не е нужно да правите мапинг.

Събираме данни от служители, вместо от кандидати за работа, а нашите потребители работят навсякъде - от малки семейни компании до големи корпорации, в различни индустрии и на различни длъжности.

Ъпдейтваме данните на всяко тримесечие, за да имат клиентите ни достъп до най-новите данни на пазара.

Приложението ни е с интуитивен интерфейс и предлагаме безплатен пробен достъп.

Може да си купите данни за България, но и за повече от 100 различни държави.

Ако не сте сигурни, изпробвайте безплатно за 7 дни Приложението за заплати на Zaplatomer.bg.
JobTiger x Майна Town – Допълнителни възможности за развитие на Employer Branding за клиентите на JobTiger

Националното комикс списание Майна Town и компанията за комплексни HR услуги JobTiger обединяват сили и предлагат уникална възможност за комбиниране на онлайн и офлайн канали за комуникация за всички клиенти на сайта JobTiger.bg през 2024та година.

Списание Майна Town е тримесечно, хартиеното му издание се разпространява национално в големите градове в тираж до 18 000 броя и може да бъде открито в над 700 локации, включващи ресторанти, сладкарници, книжарници, арт студиа, фитнеси и спортни центрове, магазини за био храни и други.

Компаниите имат възможност да включат в списанието своя ПР публикация, допълваща онлайн представянето й. Читателите могат лесно да достигнат до Employer Branding в JobTiger или до всички публикувани от фирмата обяви чрез добавен QR код в публикацията.

JobTiger дава на своите клиенти 10% отстъпка от цената за ПР статия/интервю в специалната рубрика с пренасочване към профила на компанията на JobTiger.bg с всички актуални позиции за периода. Възможностите за позициониране в рубриката на JobTiger и Майна Town можете да разгледате тук.

За компаниите, използващи Employer Branding има специални пакети за отстъпка:
Employer Branding профил + 2 по (1/2) страница (2400 + 2*950) за 4110 лв.
Employer Branding профил + 4 по (1/2) страница (2400 + 4*950) за 5820 лв.

Предложението е валидно за изданията през септември 2024 и декември 2024.

За повече информация се свържете с екипа на JobTiger.
 
Спонсориране на обяви, публикувани в JobTiger.bg, в социалните мрежи

В динамичната бизнес среда намирането и задържането на квалифицирани служители става все по-голямо предизвикателство, на което JobTiger.bg отговаря с новата си възможност за спонсориране на брандирани обяви чрез утвърдената страница на JobTiger във Facebook. Тази услуга позволява по-голяма видимост на свободните позиции, достигайки до допълнителна аудитория от над 10 000 потребители.

За повече информация свържете се с нас на +359 889 344 929 или на office@jobtiger.bg.
Employer Branding профил в JobTiger.bg

Отличете вашата компания в дигиталното пространство с Employer Branding профил в JobTiger.bg. Този онлайн инструмент ви дава възможност да представите подробна и структурирана информация за вашата компания пред потенциални кандидати. JobTiger.bg е надежден и утвърден комуникационен канал, който ще ви помогне да изпъкнете.

Открийте повече за услугата и нейните предимства на нашия сайт.
 
ОТ HR INDUSTRY
  • Проследяване и отчитане на работното време. Как помага на бизнеса?
 
ОТ БЛОГА НА JOBTIGER RECRUITMENT
  • Нови тенденции или какво е Sabbatical
  • Различните поколения в работния процес