ХЕР-1 ЕООД
10 - 20 служителя

Компания

„Дом на камиона”, търговска марка чрез която оперира на пазара за авточасти фирма „ХЕР 1” ЕООД, е позната на повечето хора свързани по някакъв начин с бизнеса с товарни автомобили.

Началото на дейността на фирмата е поставено през далечната 1994г. – открит е първият магазин Дом на камиона в град Варна.
В момента „Дом на камиона” е официален вносител на много водещи марки в производството на авточасти.Само споменаването на някои от тях е достатъчно,за да се уверите в качеството на предлаганите части и услуги.Сред основните доставчици на фирмата влизат такива доказали се марки като: Contitech – един от най-големите производители на въздушни възглавници  за камиони,автобуси и ремаркета, Kongsberg – водеща компания в областта на хидропневматичното управление на съединители и скоростни кутии, Valeo –световен лидер в много брашове свързани с автомобилите.  „Дом на камиона” извършва официален внос на още много марки,които не би ни стигнало мястото да изброим.

можем да кажем само едно – „Дом на камиона” е определен фактор в търговията с резервни части за камиони, ремаркета и автобуси в страната. Времето, когато тя се е сравнявала с други от бранша е отминало отдавна. В момента другите се сравняват с нея.

 

 

VCD