Фантастико Груп ООД
София www.fantastico.bg над 300 служителя

Компания

ФАНТАСТИКО ГРУП е българска семейна компания, която притежава 45 супермаркета на територията на София, Банкя, Елин Пелин, Перник, Кюстендил и Ботевград. За своите 30 години съществуване ФАНТАСТИКО се утвърди като отговорен инвеститор и работодател. В компанията работят над 3400 човека, които са част от един професионален, сплотен и отговорен екип.


Като семейна компания ние добре знаем какво означава "семейство" и колко ценно е то, както за големите, така и за малките. Подкрепа, обучение, професионално развитие, разбиране, отношение, отговорност, приятели, семейство, екип ... това са част от думите, с които нашите служители описват работата си в компанията.

Разнообразието от работни позиции и предизвикателства при нас е огромно.

С разрастването на веригата екипът ни също расте, както и професионалните възможности, които нашите колеги имат не само в търговските обекти, а и в централния офис на компанията.

Фантастико дължи успеха си на лоялността и оценката на своите служители и клиенти, избрали фирмата за свой работодател или супермаркетите за свое място за пазаруване. 

Eжедневно в магазините си обслужваме над 100 000 клиенти. Не бихме се справили без отличната работа на нашите служители.

Фантастико е модел за модерна търговия - всички супермаркети са оборудвани по най-съвременни технологии, със стилен интериор и осигурено максимално удобство. 


В портфолиото на ФАНТАСТИКО ГРУП влизат още SkyCity Mall, боулинг залите MegaXtremeBowling, ресторанти MyChoice и клуб JoyStation. 


Компанията подпомага социалното предприемачество, здравеопазването, проекти в областта на културата. 


Ела и ти в семейството! Открий своята фантастична работа!

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner