Макдоналдс България

Компания

Макдоналдс™ е най-голямата верига за бързо обслужване в света с повече от 30000 ресторанта, обслужващи всеки ден почти 47 млн. клиенти в над 120 страни.  Днес повече от 80 % от ресторантите на Макдоналдс™ са собственост и се управляват от независими  делови хора.

На 10 декември 1994 г. в Пловдив се открива първият ресторант от световната верига за бързо обслужване Макдоналдс в България. До днес инвестициите на Макдоналдс България в изграждане на ресторанти в цялата страна са над 32 млн. долара.

В своята дейност Макдоналдс се ръководи от четири основни принципа: качество, обслужване, чистота и добра цена. Благодарение на тези принципи и отлично работещия екип, Макдоналдс България се превърна в лидер сред ресторантите за бързо обслужване и любимо място на много българи.

Eкипът на Макдоналдс България е съставен 100 % от българи, което определя компанията като българска. В двадесетте ресторанта на Макдоналдс в София, Пловдив, Пазарджик, Варна и Бургас се предоставя работа и обучение на около 1000 млади хора.

Макдоналдс е система която дава реален шанс за развитие и кариера.
Ние инвестираме в развитието на нашите служители и мениджъри – курсове, обучение, обмяна на опит. В Макдоналдс работят много мотивирани млади хора. За голям част от тях Макдоналдс е първия работодател и ние сме убедени, че това на което Макдоналдс учи своите служители със сигурност допринася за тяхното по нататъшно развитие.
Работа в екип, желание за развитие, ориентираност към клиентите, усмивка и позитивното отношение към клиента са някои от критериите които ни ръководят в подбора на нашите служители.

Макдоналдс предлага професионално ориентирана програма по ресторантски мениджмънт, която ще ви даде възможност да станете част от успешния бизнес, наречен Макдоналдс. След придобиване на квалификация, вие поемате отговорността за екип от работници и служители с атрактивно заплащане и перспективи за развитие в международна компания.

VCD