Симона и Ко ООД

Компания

Хотел Симона Комплекс София отвори вратите си за вас през 2002 год. Комплексът е ДЕНОНОЩЕН и предлага възможности за пълноценен отдих и комфорт, съчетани с добро обслужване и ниски цени.

На разположение на нашите гости са 24 часови механа, Хотел, ТИР паркинг, обществена баня и авто/ТИР мивка.

Механа СИМОНА е с автентична атмосфера, за да Ви пренесе в уюта на едно отминало, но така обичано време. Заведението е ДЕНОНОЩНО и разполага с 100 места и градина с 50 места. С умение правим най – вкусните гозби, мезета, салатки и предястия по стари български рецепти. Тук може да се насладите на българската национална кухня, да се позабавлявате заедно с роднини и приятели, да отпразнувате своето сватбено тържество, частно или фирмено парти.

За доброто Ви настроение ще се погрижат нашия оркестър или DJ, екип от опитни сервитьори и професионални готвачи, които ще задоволят всеки Ваш каприз. С радост избрахме за Вас майсторски фолклорен оркестър, под чийто звуци ехти народна музика от цяла България и Балканите.

Хотел СИМОНА е известен с българското си гостоприемство, за да създава комфорт и настроение за всеки вкус. Състои се от 21 стандартни стаи и 5 семейни апартамента в битов стил. Общите части съчетават майсторски изрисувани гледки от най-живописните кътчета и забележителности в България с 3D ефекти. През 2015 год. стаите и апартаментите бяха реновирани, за да задоволят всички вкусове и изисквания.

За своите гости създаваме атмосфера, спокойствие и отношение, които да ги предразположи да се почувстват като у дома. Усмихнатият персонал ще откликне на всяка ваша нужда и молба, за да ви осигури приятен и сигурен престой. Така хотел СИМОНА ще се превърне във Ваш втори дом.

Затова ви приветстваме с „ Добре Дошли...У Дома”!

ТИР Паркинг СИМОНА е с над 11 декара асфалтирана площ за над 80 парко-места, предлагащ отлични условия за престой – едно удобство за Вас и вашите камиони по всяко време на годината. Големината му позволява свободно паркиране и на камиони с извънгабаритен товар. ТИР паркингът е с 24 часово видео наблюдение и осветление.

Автомивка СИМОНА ще се погрижи за вашето превозно средство с професионализъм на добра цена. Ние обичаме автомобилите и смятаме, че те заслужават най-доброто почистване.

ДОБРЕ ДОШЛИ !!!

 

Контакти

Телефон: +359893329522
Интернет Страница: www.simonacomplex.com
Адрес: 1360 София, България,
ул. Околовръстен път № 721 до разклона с бул. "Европа"

VCD