Плаин и Ве ЕООД

Компания

"ПЛАИН И ВЕ" ЕООД единствен официален представител на SUMO UK, SCHULTE, HONEY BEE, - водещи световни производители на селскостопанска техника и инвентар за БЪЛГАРИЯ, РУМЪНИЯ, СЪРБИЯ, МАКЕДОНИЯ и ГЪРЦИЯ.

 

В  „ПЛАИН И ВЕ“ ЕООД ние винаги обръщаме внимание на нашите служители, които са трудолюбиви, професионалисти и се стремят като нас да създават най-високите стандарти в грижата за клиента и тяхната удовлетвореност. Като семейна фирма, ние високо ценим нашият екип от служители и разбира се, знаем че качеството и ентусиазма на нашите служители е най-важният фактор за успеха на нашия бизнес, както и удовлетвореността на нашите клиенти.
„ПЛАИН И ВЕ“ ЕООД е изцяло българска семейна компания, работеща както в цяла България така и в цяла Източна Европа. Ние сме горди да работим с  пет от най-големите и най-добрите имена в модерната и надежна селскостопанска  техника, заедно с други водещите производители ние предлагаме само  качество при продажби, резервни части и сервиз, което се изисква от всеки фермер.


„ПЛАИН И ВЕ“ ЕООД създадена през 2005 г. с гордост подкрепяме нашите местни, национални и международни клиенти в тяхните разнородни дейности с нашите машини и услуги, предлагана в модернизирана търговска мрежа и спазване на високи изисквания за продажба на резервни части и консумативи, гаранционно и следпродажбеното обслужване.
Ние предлагаме машини и услуги за сферите на:
- машини и инвентар за селскостопансво, земеделие, животновъдтво, горското стопанство;
- пътно строителни и окопни машини;
- машини за складови дейности.

VCD