Алкател-Лусент България ЕООД

Company

 Alcatel-Lucent (Euronext Paris and NYSE: ALU)
Описание на дейността: 
Alcatel-Lucent България ЕООД е част от международната група Алкател- Лусент. Alcatel-Lucent е дългогодишен партньор в процесите на трансформация на доставчици на услуги и други компании, стратегически индустрии и правителства по цял свят. Ние осигуряваме иновацията, от която се нуждаят нашите клиенти, за да се развиват. Като лидер в мобилните, фиксираните, IP и оптичните технологии и пионер при приложенията и услугите, Alcatel-Lucent прилага изключителните технологични и научни постижения на Bell Labs, един от най-големите и влиятелни центрове за изследвания в комуникационната индустрия.
С дейности в повече от 130 държави и една от най-добрите организации за предоставяне на глобални услуги, Alcatel-Lucent е локален партньор с глобален размах. Централата на компанията е във Франция. Alcatel-Lucent достигна приходи от 16 милиарда евро през 2010 г.
Alcatel-Lucent развива бизнеса си в България в продължение на повече от 17 години с екип от приблизително 2 400 служители към момента. Портфолиото на компанията включва различни проекти за публичния сектор, мобилните оператори и други компании. Компанията е сертифицирана по системата за качество ISO 9001 : 2008. 
За повече информация, посетете страницата на компанията в Интернет: http://www.alcatel-lucent.com, четете в блога на Alcatel-Lucent http://www.alcatel-lucent.com/blog и следете компанията в Twitter: http://twitter.com/Alcatel_Lucentwww.alcatel-lucent.com

VCD