БТЛ Индъстрийз

Компания

БТЛ е една от водещите фирми в света в сферата на разработката, производството, търговията и сервиза на електронна медицинска апаратура в 3 основни направления – физиотерапия, кардиология и естетична медицина.  Компанията е създадена в началото на 90-те години на 20-ти век в Чехия . През 2018 БТЛ отбелязва 25 години от създаването си и 20 години от стъпването си в България. Компанията работи в над 100 държави от цял свят, като в над 50 от тях има собствени търговски фирми, а в останалите работи чрез независими ексклузивни дистрибутори.  В областта на физиотерапията компанията произвежда машини за лазерна терапия, ултразвукова терапия, магнитотерапия, електротерапия, пресотерапия (лимфодренаж), ударно-вълнова терапия. В сферата на кардиологията БТЛ предлага електро кардиографи (ЕКГ), ЕКГ холтери, спирометри, стрес-тест системи. В областта на естетичната медицина фирмата доставя апарати за антицелулитна терапия, за премахване на бръчки и петна, за изпъване на кожата, за премахване на мастни депа.


Днес производството на медицинска апаратура и международната дистрибуция са изцяло локализирани в Пловдив, България. За да разшири потенциала си за създаване на нови продукти, през 2014 г. компанията открива и български център за развойна дейност, базиран в София. Стратегията за развитие на БТЛ е свързана с разкриването на все повече собствени търговски дружества в страни от целия свят и ежегодно позициониране на нови продукти на пазара.


С оглед постигането на тези цели, капацитетът на компанията в България се увеличава и нуждата от нови квалифицирани кадри в областта на електрониката, нараства.


БТЛ има традиция в иновациите. Именно иновативната същност на компанията, както и потенциала и отдадеността на служителите правят възможен бързия й растеж и увеличаването на продуктовата гама и пазарите. Мисията на БТЛ е да създава все по-иновативни продукти, които да спомагат за съхраняването на човешкото здраве и красота!


JobTiger Banner