Тавекс
www.tavex.bg 50 - 300 служителя

Компания

За компанията


Tavex е българският клон на естонския холдинг Tavid AS. Tavex е новаторска финансова компания, отдадена да помага на клиентите си да сключат най-добрата за тях сделка по най-удобния за тях начин. Специализираме в търговия със злато, сребро, обмен на валута и парични трансфери.


“Как да сме още по-полезни на хората?” e въпросът, който ни държи будни нощем. В търсене на отговора му, ние непрекъснато развиваме безупречно обслужване и иновативни практики в покупко-продажбата на валута, инвестиционни кюлчета и монети. В Tavex обслужваме милион клиенти на година в четири града в България – София, Пловдив, Варна и Бургас.  Компанията е пазарен лидер в търговията с инвестиционно злато и се нарежда сред най-уважаваните и надеждни финансови институции в страната, предлагайки едни от най-добрите курсове и любезно обслужване. Мисията ни е да правим света на парите и дългосрочните инвестиции леснодостъпен и разбираем.


Кариера в компанията


В Tavex ценим  приноса  на всеки служител и пълната му  отдаденост на работа в компанията. Всички служители могат да правят предложения, които  да помагат компанията да  подобри работната си среда и услугите, които предлага на своите клиенти. Ръководството очаква oт служителите  постоянен и активен принос за благото на трите заинтересовани страни (служители, клиенти и собственик). В нашите взаимоотношения няма бюрокрация. Всички служители са добре дошли да се обадят на  директора на Tavex по мобилния му телефон 24 часа на ден.

В Tavex имаме за цел да запазим своите нива на заплатите около 10% над средната заплата в този отрасъл.

Ние предлагаме  множество бонуси в допълнение към нашите заплати. Един от тези  бонуси е интересни и необходими програми за обучение, предлагани на известен период от време. Tavex също подкрепя индивидуалното развитие чрез обучения или програми, избрани от отделните служители, ако те подобряват тяхното представяне във компанията с реализирането на по-добри резултати.

Тъй като се стремим да се развиваме постоянно, ние се сблъскваме и с непрекъснати промени, а това ни предпазва от изпадане в рутина.

Tavex e избран за най-добър работодател в България през 2012-та, 2014-та, 2015-та и 2017-та година, според проучване проведено от Аon Hewitt.


https://tavex.bg/karieri


VCD