Team Vision Bulgaria Ltd.

Team VISION Bulgaria е създадена през 1999г. и е част от младата софтуерна корпорация Team VISION Group с офиси в София, Скопие, Атина, Истанбул, Никозия и Бейрут. Компанията оперира като Microsoft Business Solutions Partner. През месец май 2001 г. Team VISION Bulgaria бе сертифицирана по стандарта  ISO 9001: 2000 от немската компания DASA ZERT.

Предоставяне на висококвалифицирано и професионално обслужване на клиентите по най-добрите световни стандарти е основната мисия на Team VISION Bulgaria. Компанията залага на основните принципи в дейността си чрез качество, ефективност, пазарна адаптивност и ориентация към клиента.

Екипът на фирмата разполага с 44 сертифицирани специалисти, сред които програмисти, консултанти, мениджъри, маркетингови специалисти, счетоводители и преводач. Служителите ни са Microsoft и Navision сертифицирани. 

Microsoft  Business Solutions-Navision е интегрирана система за управление на малък и среден бизнес и обединява функционалности за финансов мениджмънт, производство и дистрибуция, управление на отношенията с клиенти и партньори и електронна търговия. Българската версия на системата е сертифицирана от KPMG България. Navision е внедренa успешно в над 20 големи български и международни компании, сред тях са БАСФ България, Балканфарма Холдинг, Солвей Фармастикюлас, Синменс Информейшън и Комуникейшън, Винпром Русе, Дино Нитромед (Дино Нобел), СИС Индустрийс, Минерални води Банкя, ACNielsen Cyprus, KRKA Македония и др.

Допълнителна информация за компанията и ERP-системата Navision можете да получите, като посетите нашите уеб страници:  www.team-vision.bg и  www.tvgrp.com

Zaplatomer.bg