Май Маркет АД
Варна www.my-market.bg над 300 служителя 2 jobs

Компания

MY MARKET e търговска верига, изцяло с българско участие, предлагаща на клиентите голямо разнообразие от бързооборотни стоки, на конкурентни цени в локации близо до клиента, позиционирана в гр. Варна, гр. Добрич, гр. Белослав, гр. Аксаково.

Мотото на компанията: „Всеки ден с мисъл за вас!” е насочено не само към клиентите, но и към персонала, защото ние умеем да ценим лоялните служители и полагаме грижи за тях и кариерното им израстване!


ОБУЧЕНИЯ: Компанията разработва система за обучения и развитие на персонала в професионален и личностен план. Вярваме, че инвестирайки в развитието на нашите служители изграждаме по-добри и професионални екипи в нашите обекти.


АТРАКТИВНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД:

  • Възможност за работа на пълно работно време с почивни дни събота и неделя, по график (15 работни дни месечно) или почасово;
  • Възможност за допълнителни почасови смени и по-високо заплащане;
  • Здравна карта за всички служители в компанията с лимит 2500 лв. + 150 лв. за лекарства;
  • Спортна карта "Мултиспорт" на преференциална цена;
  • Ваучери за храна в размер на 200 лв.;


КАРИЕРНО РАЗВИТИЕ: Системата за кариерно израстване е семпла. При овакантяване на позиция за Мениджър или Специалист първо се обръщаме към нашите служители чрез вътрешнофирмени обяви. Всеки амбициозен служител на фирмата показващ потенциал и желание за развитие има предимство пред външните кандидати за работа;


СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ: My Market е социално ориентирана фирма с отговорност към служителите и обществото. Работим по различни проекти съвместно с "Агенция по заетостта", "Стопанска камара", "Бюро по труда", "Община Варна". Стремим се да осигуряваме повече работни места и възможност за професионално обучение!

 

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner