Куесте ЕООД

Компания

Quest Marketing е официален бизнес и маркетинг представител на международна компания, работеща на капиталовия пазар с клиенти от над 50 страни от целия свят.
Мотивацията и амбицията са в сърцето на нашата компания, а екипът ни от млади специалисти всеки ден израства и се развива под наблюдението на мениджмънта от професионалисти. С помощта на този подход ние откриваме потенциала във всеки и чрез упоритост и работа, го реализираме.

Като представител на водеща компания на глобалния капиталов пазар предоставяме възможност на своите служители да се развиват в сферата финансите, маркетинга и продажбите. Идеалните кандидати за нас са амбициозни, упорити и жадни за нови знания.

Тук сме, за да дадем шанс за развитие на млади и мотивирани кандидати да се превърнат в успешни бизнес специалисти. Как постигаме това? Имаме развита система за вътрешно фирмени обучения, за да развием потенциала на служителите си. Главната ни мисия е да развиваме уменията на персонала си, за да растем и да постигаме отлични резулатати.

JobTiger Banner