Интер-Глас ЕООД

Компания

Интер-Глас ЕООД е една от първите фирми в отрасъла „Производство на стъклопакети за дома, хотела, офиса,  производствените бази” в страната. Тя е специализирана в производство на стъклопакет, монтажни дейности, витрини и продукти за интериорен дизайн - душ кабини и прегради, плъзгащи врати, изделия от стъкло за спалня, кухня, дневна, баня.

Контактите и приемането на поръчките се осъществяват в двата офиса на фирмата. Производствено-складова база се намира в град Бургас на улица "Сокол" (до стадион Черноморец).

Ежегодното обучение на служителите и работниците е свързано с новите тенденции в производството на стъклопакет. Липсата на текучество във фирмата е достатъчен показател за нивото и квалификацията на персонала.

Имайки впредвид високите изисквания, наложени от пазара и предпочитанията на клиентите през 2008 г., ръководството на фирмата взе решение за цялостно преоборудване с нова техника, която дава по-големи възможности за работа с иновационните материали и суровини в производството. Тези нови идеи са свързани с новите видове енергоспестяващи стъкла, които дават по-добри характеристики на изделията (стъклопакет).

Във връзка с по-добрата термична бариера от външна среда и вътрешния комфорт, идеята на фирмата е налагането и използването на нов вид дистанционер "Топъл край" (Saint-Gobain SwissPacer®).

Фирмата работи с голям брой клиенти от цялата страна и е изпълнител на много знакови обекти. От 2012 година Интер Глас ЕООД откри център за стъкларски услуги като идеята е всеки клиент да получи съвет относно избора на стъкла и стъклопакет. Това определя и мотото на фирмата: "Важното е да работим заедно".

От години фирмата покрива нормативите и изискванията на системите за управление на качеството ISO 9001:2008. Качеството и гаранцията на продукцията, произведена от Интер Глас ЕООД, се гарантира от въведената система за контрол на качеството във връзка с лабораторните изпитания, които бяха извършени в лабораторията в град Теплице (Чехия) и издадения сертификат CE.

JobTiger Banner