ТЕД-БЕД ЕАД

Компания

В продължение на повече от десетилетие ТЕД създава новата история на производството на матраци в България. От основаването си през 1995г., ТЕД се превърна в лидер на българския пазар. 

Фабриката на ТЕД е разположена на площ от 22000кв.м. в гр. Пловдив, което я прави една от най-модерните и най-големите производствени предприятия в Европа. 

Днес ТЕД продава продуктите си в повече от 20 държави на 5 континента. С търговската си мрежа от 30 фирмени магазина, повече от 800 партньорски магазина и над 10 партньорски вериги в България, ТЕД доказва стремежа си да е близо до хората. 

В ТЕД ние не само произвеждаме високотехнологични продукти за спалнята, но и налагаме нови стандарти за качествен и здравословен сън. 

Кариера в компанията

Добре дошли в семейството на ТЕД

Нашата мисия е да повишаваме качеството на живот, създавайки забележителен интериорен дизайн и оптимален домашен уют. 

На пресечната точка между естетика, функционалност, качество и мисъл за околната среда се намира концепцията ни за бизнеса и за живота като цяло. 

Стремим се да изграждаме връзка с клиентите си, основана на взаимно доверие и уважение. Това е възможно благодарение на нашата високакорпоративна култураценностите, които споделяме и мисията, която преследваме. 

Вярваме, че хората са най-ценният ни капитал. Затова се стараем да даваме поле за развитие и изява на своите служители. 

Всеки ден добавяме по нещо ново към бизнеса, продуктите и самите себе си:нови знания, умения и качества. За нас работата не е "просто бизнес", а нещо много лично. 

VCD