Top Skills Recruitment Ltd.

Компания

Ние сме агенция за подбор на персонал, сътрудничим си с местни и международни компании в търсенето на топ професионалисти и съдействаме на търсещите работа да намерят подходящо работно място.


Нашият екип предлага индивидуални решения относно различните етапи в процеса на подбор чрез разнообразни услуги, ориентирани към качествено изпълнение на поетите ангажименти. Ние притежаваме познания за пазара, професионална отговорност и международна мобилност, които ни правят надежден сътрудник на нашите глобални партньори.


Посветени сме на това да помагаме на хората да постигнат мечтите си и да пожънат успех в професионален план.


Екипът на TopSkills се състои от млади и мотивирани професионалисти с опит в набирането на многоезични таланти. Нашите специалисти са квалифицирани в проучването, интервюирането и предоставянето на високо качество на услуги. Разбираме нуждите на клиентите и кандидатите и помагаме на двете страни да намерят това, което търсят.


Кандидати:


В Top Skills Recruitment работим ежедневно, за да предоставим на кандидатите си най-доброто кариерно консултиране напълно безплатно.


Независимо от професионалния Ви опит, при нас можете да намерите подходяща роля, която да отговаря на вашите знания и умения. Ще Ви напътстваме, ще Ви помогнем и ще бъдем с Вас по време на целия процес по кандидатстване. Ние знаем какво търсят компаниите и можем да Ви дадем полезни съвети и рецепта за успех за всяко интервю.


Обучения:


Предлагаме специализирани, практически и интензивни курсове в области като подобряване на езиковите умения, финанси и администрация, "меки умения" и много други. Обученията се основават на нашите практически знания и опит, придобити от работата с някои от лидерите на пазара.
VCD