Alex Audio Video
София www.alexaudiovideo.eu под 5 заети служителя

Компания

Alex Audio Video проектираме, доставяме и инсталираме аудио-визуална техника за нуждите на корпоративни и частни клиенти – апартаменти, резиденции, вили, представителни жилищни и офисни части, фоново озвучаване на офиси, заведения, оборудване на конферентни зали и др.

Имаме над 10 години опит и редица успешно реализирани проекти в областта. Работата ни е насочена изцяло към нуждите на клиента, стремим се да изпреварваме модата и не робуваме на марки.

Официални представители за България сме на водещи световни марки на пазара като: Kauber, Kramer Electronics, Future Automation, Earthquake, ArtSound, VIZ ART Automation, ClearOne, Gallo Acoustics и други.

Целите ни са да надхвърлим очакванията на клиента като предоставяме рентабилни и висококачествени решения използвайки най-добрите технологии.

Ние предлагаме доставка на всички модели и марки техника без значение на вносител или дистрибутор. Това ни позволява да работим в интерес на инвеститора, а не на определен търговец. От нас ще получите безпристрастен и обективен съвет спрямо Вашите специфични нужди и бюджет.

JobTiger Banner