TINQIN
София www.tinqin.com 50 - 300 служителя

Компания

За нас

TINQIN е софтуерна компания ориентирана към предлагането на широк спектър от иновативни решения и услуги главно в застрахователния сектор. Специализирани сме в предоставянето на гъвкави и интелигентни бизнес решения, като се фокусираме върху използването на най-новите съвременни технологии, за да осигурим добавена стойност на нашите клиенти. Освен с офис в София и във Варна, разполагаме и с представителство в Париж, където се фокусираме върху предлагане на консултантски услуги.

 

Ценности

Ние сме #tinqiners - компания, водена от сърцата и умовете на повече от 200 талантливи хора, които превръщат офисния живот в супер приятелска атмосфера. Ако се присъединиш към нас, ще можеш да натрупаш ценен опит, докато работиш по различни вълнуващи проекти. Работата в екип и постоянните обучения са също част от нашата култура. Споменахме ли нашите запомнящи се тиймбилдинги, коледни партита и събития?

 

Е, ако сме успели да те заинтригуваме и мислиш, че TINQIN може да бъде твоята професионална половинка, пиши ни на hr@tinqin.com

 

Награди

Гордеем се с наградите, които сме получили до момента:


3-то място в категорията “CSR стратегия“ за 2021 г. в класацията на Career Show Awards

2-ро място в категорията “Топ ИКТ Работодател“ за 2017 г. в класацията на ICT Media и Job Tiger

1-во място в категорията “ИТ услуги“ за 2016 г. в класацията на ICT Media и Job Tiger

2-ро място в категорията  “Топ ИКТ Работодател“ за 2016 г. в класацията на ICT Media и Job Tiger

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner