NEG.BG
София neg.bg 10 - 20 служителя

Компания

NEG.BG е компанията, която управлява най-влиятелната българска социална платформа - BG-Mamma. Знанията, страстта и иновациите, които влагаме в работата си, имат отражение върху онлайн преживяването на над 1.5 милиона активни потребители на сайта всеки месец.


През тази година стартираме процес на цялостна трансформация на BG-Mamma, като нашата цел е превърнем форума в дигитален продукт от най-ново поколение. Сред основните ни приоритети в момента е цялостното пренаписване на кода на BG-Mamma, използвайки най-съвременните и сигурни технологии, като по този начин усъвършенстваме потребителското преживяване. За да го постигнем, имаме нужда от опитни Full Stack Web Developers, които да станат част от инженерното звено на продуктовия ни екип.


Дефинирали сме ясно своята мисия и визия и желанието ни е да разширим екипа си с нови съмишленици, които притежават висока компетентност и които умеят да общуват ползотворно и с лекота с колегите си. Ние уважаваме всяко мнение, подкрепяме израстването на членовете на екипа, ценим баланса между работата и личното време и предлагаме гъвкавост по отношение на работата от офиса или от вкъщи.

JobTiger Banner
JobTiger Banner