Линднер България ЕООД

София www.lindner-group.com 50 - 300 служителя

Компания

Lindner Group е глобално активна строителна компания с повече от 30 дъщерни фирми и над 7500 служители, водеща в разработване, производство и монтаж на продукти за сухо строителство, интериорен дизайн, както и в комплексното изпълнение на сгради и съоръжения. 

Линднер България ЕООД е специализирана в сферата на строителството и проектовият мениджмънт.

Компанията е част от немския Холдинг Lindner Group – водеща европейска компания и лидер на световния пазар в разработване, производство и монтаж на продукти за сухо строителство, интериорен дизайн и строителство на сгради и съоръжения.

 

Линднер България ЕООД предлага пълна инженерингова услуга в строителния процес от проектиране до цялостно изграждане на обекти „до ключ“. Нашият пълен спектър от услуги позволява също така и изпълнение на отделни фази от строителството – проектиране, груб строеж, довършителни работи.

 

Специализирани сме в управление и изпълнение на офисни и обществени сгради, банкови сгради, хотели и търговско-развлекателни центрове.

Построили сме, също така, и обекти от типа на: индустриални и производствени сгради, чисти помещения и инфраструктурни проекти, които демонстрират нашия опит и утвърждават лидерските ни позиции на българския строителен пазар.

Компанията ни има значителен опит не само като Главен изпълнител на отделни строителни обекти, но и като търговски представител.

 

Линднер България ЕООД е единственото дружество в България, оторизирано да търгува с продуктите, произвеждани от фирмата-майка: леки преградни стени, метални и климатични окачени тавани, двойни подове.

Дружеството е специализирано и в услуги, свързани с монтаж на сухо строителство - преградни стени и предстенни обшивки, всички видове окачени тавани и двойни подове, както и в изпълнението на подови настилки и стенни облицовки, на бояджийски работи и термо фасади.

 

  Качеството на услугите, които предлагаме на българския пазар, е резултат от нашия собствен опит като инвеститор и изпълнител на големи проекти.

 

Изградили сме структура в България, която в най-пълна степен съответства на особеностите на пазара и е в състояние да прояви гъвкавост и професионализъм на всеки етап от инженерно-строителния процес. 

 

Устойчивото развитие на бизнеса ни върви ръка за ръка с развитието на екипа ни.      

 

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner