UNIQA Software-Service Bulgaria

Пловдив uss.bg 50 - 300 служителя

Компания

UNIQA Software-Service Bulgaria е част от UNIQA Insurance Group, която е водещата застрахователна група на своите основни пазари в Австрия и Централна и Източна Европа с приблизително 40 компании в 18 държави, 20 000 служители и повече от десет милиона клиенти.

UNIQA Software-Service Bulgaria предоставя широка гама от разработка на софтуер и ИТ консултантски услуги за UNIQA Insurance Group. Ние работим по nearshoring модел заедно с нашия основен партньор UNIQA IT Services. Нашата вътрешна организация и процеси са интегрирани с тези на UNIQA IT Services за рационализирано и ефективно сътрудничество.

С над 700 служители в различни европейски локации, UNIQA IT Services предоставя модерни ИТ системи за служители и клиенти на UNIQA. Международен мениджърски екип ръководи нашата компания в стремежа й да постигне ИТ съвършенство и успява да я запази конкурентна компания и чудесно място за работа.

Със солиден опит в голям набор от технологии, използвани във фирмената финансова среда, ние разработваме цялостни ИТ решения. Подкрепени от екип от бизнес анализатори и инженери за осигуряване на качеството, нашите експертни разработчици внедряват софтуер, персонализиран за нуждите на бизнес отделите.

Участието ни в жизнения цикъл на софтуерните решения, които създаваме, продължава и след като доставим завършените продукти. Ние внедряваме и поддържаме нашите решения в продукционна среда. Нашата визия е да предоставяме високофункционални и стабилни ИТ решения и софтуерни End2End услуги за UNIQA.

В UNIQA Software-Service Bulgaria разполагаме с опит както във финансови, така и в приложения за управление на бизнеса в застрахователната индустрия. Бизнес know how, което сме придобили в успешни, реални корпоративни проекти, е едно от нашите предимства като надежден технологичен партньор при проектирането на цялостни решения, адаптирани към нуждите на всеки отделен клиент.


ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner