Българска Наука ЕООД

Компания

БГ Наука е най-голямата научна медия в България, чиято мисия е да популяризира науката сред обществото.

За целта, работата на БГ Наука се фокусира върху създаване и разпространяване на научна информация на български език чрез онлайн списанието "Българска Наука", сайта nauka.bg, видеа, подкаст и други видове съдържание в социалните мрежи.

БГ Наука е независима медия, затова, с цел финансиране дейността на медията, създадохме онлайн магазин KupiNauka.com и направихме списание "Българска Наука" с платен достъп чрез абонамент.

Списание “Българска Наука” съществува от 2005 г., като от тогава до сега преминава през много етапи на растеж и подобрения. Към момента, списанието излиза с модерен и привлекателен дизайнерски вид и увлекателна, разбираема научна информация. Списанието излиза само дигитално, във формат epub и mobi.

Следващата стъпка за списанието е то да достигне до повече хора и в това отношение Българска Наука ЕООД търси да назначи Мениджър Продажби за абонаменти - амбициозен човек, със солиден опит в продажбите, с чиято помощ списанието да достигне до училища, университети и всички любознателни българи.

JobTiger Banner
JobTiger Banner