ЮТЕКРЕДИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

София www.iute.bg 20 - 50 служителя 3 jobs

Компания

Iute Group е водеща европейска финтех компания за лични финанси оперираща в Източна Европа със седалище в Талин, Естония. Фокусът на компанията е върху предлагането на различни иновативни финансови решения свързани с кредити, методи за плащане при закупуване на стоки и услуги, застраховки, собствена мрежа от банкомати и финансови услуги предлагани чрез дигитален портфейл, гарантиращи изключително клиентско преживяване чрез бързина и удобство.

 

Моделът на развитие на Iute се доказа като успешен и Iute Group беше поставена на 172-ро място в класацията на Financial Times 1000 - Europe"s Fastest Growing Companies 2021. През същата година стана част от Nasdaq Baltic Market и беше представена в General Standard of the Frankfurt Stock Exchange, като получи наградата на Bond Magazine - Germany"s SME Bond Issuer of the Year 2021.

 

Oт 2021 г. Iute стъпи на българския пазар и успя да изгради високо доверие в клиентите и партньорите си и собствена ниша в небанковото кредитиране, залагайки на прозрачност и технология с човешко отношение. Тази посока на развитие на компанията ни отреди скоро след старта място като един от лидерите на пазара.

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner