Бруната ООД

Компания

Бруната България ООД е създадена през 1993 г. от мажоритарния собственик Brunata International a/s, който започва да произвежда уреди за индивидуално измерване на топлинната енергия и да извършва услугата “топлинно счетоводство” през 1917 година в Дания. Днес българското дружество е доказан партньор, предлагащ широк спектър от услуги в топлофикационния сектор.

Основни направления на дейността:
 измерване на топлинна енергия, разход и услугата “топлинно счетоводство”
 производство на абонатни станции
 разработване на диспечерски системи за отдалечен контрол
 управление на проекти в областта на топлоснабдяването и енергийната ефективност
 изграждане на топлофикационни обекти “под ключ”
 доставка на компоненти

Централният офис на дружеството е разположен в собствена административна сграда в гр. София. Фирмата разполага още с локални офиси в градовете Пловдив, Русе, Плевен, Враца, Козлодуй и Казанлък и три информационни центъра на територията на гр.София. Броят на служителите, ангажирани за изпълнение на дейността на дружеството възлиза на 93 души от които 45 високо квалифицирани инженера.

За последното десетилетие в България Бруната е оборудвала 90 000 апартамента с уреди за индивидуално измерване на топлинната енергия и абонаментно изготвя сметките им за отопление. В производствената база на фирмата са сглобени над 5000 абонатни станции. На българския пазар единствено Бруната гарантира качеството на произвежданите абонатни станции и услугата “топлинно счетоводство” чрез внедрена система за контрол на качеството в съответствие с изисванията на стандарта БДС EN ISO 9001:2000 под контрола на Aerocert, Германия.

Бруната България ООД
бул. Братя Бъкстон 85
1618 София
Т: +359 2 9155 701
Ф: +359 2 9155 755
Е-поща: brunata@brunata.bg
http: www.brunata.bg

JobTiger Banner