Електросфера ЕООД
София www.antelopeaudio.com 50 - 300 служителя 1 jobs

Компания

Antelope Audio е бързо растяща компания, производител на висок клас аудио хардуер и софтуер. Разположени в столицата на България, ние сме един от лидерите в музикалната индустрия, а продуктите, които разработваме се радват на пазар в световен мащаб. В Antelope Audio посвещаваме усилията си да помагаме на потребителите да постигнат звук с висока дефиниция, както в студийна среда, така и в домашна обстановка. Отличаващи се с изпълнение, инновации и стилен дизайн, продуктите на Antelope Audio намират приложение в най-добрите студия в Щатите, Европа и Азия. Сред нашите клиенти са Warner Brothers, Universal Studios, Sony Music и звезди като Rihanna, Jay-Z, Korn, Dusty Kid, Wu Tang и Andrea Bocelli.

Това, което търсим са креативни хора, с нестандартно мислене и иновативен подход към изпълнението на успешни фирмени стратегии в среда на постоянно променящ се икономически климат.

Ако имате желание да се присъедините към една от водещите технологични компании в България и същевременно да бъдете част от световната музикална индустрия, заповядайте в Antelope Audio и станете част от екипа ни!

 

JobTiger Banner