Софийска вода АД
София www.sofiyskavoda.bg над 300 служителя

Компания

За "Софийска вода" АД

"Софийска вода" АД осигурява услугите по водоснабдяване, канализация и пречистване на води в Столична община. Компанията е най-големият ВиК оператор на територията на България и първият с екологичен сертификат ЕМАS.

Като част от групата на Веолия, ние от „Софийска вода“ се стремим да предоставяме иновативни и устойчиви решения и да бъдем еталон за екологична трансформация, която е в основата на Целта на Веолия.

Уменията и експертността на служителите са основният актив на „Софийска вода“. В момента броят на обучените професионалисти, работещи за компанията в офис локациите и на терен, е над 1100 души, експерти от над 170 различни специалности и професии. Благодарение на техния професионализъм предоставяме успешно ефективни, устойчиви и надеждни ВиК услуги за над 1 500 000 души на територията на Столична община.

За лятната стажантска програма на "Софийска вода" АД

"Софийска вода" е една от първите компании в България, които предлагат възможност за стаж на млади таланти и наскоро завършили специалисти. Лятната стажантската програма на компанията се провежда ежегодно от 2002 г. насам под надслова "Предизвикай бъдещето" и се радва на голям интерес. Времевата рамка, в която се осъществява стажът, е от юли до септември месец. За младите бъдещи професионалисти прекараното време в компанията е не само информативно и полезно, но и заплатено. За всеки стажант бива определен ментор, който го напътства с полезни съвети и ценни насоки по време на работния процес и престоя му в "Софийска вода". В началото стажантите преминават през въвеждащо обучение, а в края на работния период всеки от тях прави отворена презентация, представяйки извършените дейности, придобитите знания и умения по време на стажа. Голяма част от младежите продължават кариерния си път в компанията на постоянни позиции.

Повече информация за актуалните свободни позиции и възможности за стаж в компанията може да намерите на: https://www.sofiyskavoda.bg/karieri/pozicii

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner