JobTiger Ltd.
Sofia www.jobtiger.net 20 - 50 employees

Company

JobTiger was created as the first job board in Bulgaria, launched in 2000. After more than 19 years, the company has developed to become the first HR agency offering complex HR services with international experience and know-how. We have over 30,000 clients and work with more than 325,000 job applicants. Over the years, the company expanded its services and became a well-known HR agency with innovative and efficient approach to the market. In addition to the job board Jobtiger.bg, our team is also proud:


You can see the full range of services that JobTiger offers at JobTiger.net. Since 2016, JobTiger has been certified and in 2019 has been recertified for the international standard for people management “Investors in People”, Silver level.


JobTiger works with management systems in the field of quality, safe and healthy working conditions and as of 2022 the company is certified according to the ISO 9001 international standard.


Jobs

There are no opened jobs

Activity

JobTiger предлага на своите клиенти комплексни услуги в областта на човешките ресурси. Стремежът на компанията винаги е бил към интегрирани и ценово - ефективни решения, чрез които да подпомага усъвършенстването на пазара на работна сила в България, за да се подобрява и икономическата среда в страната. JobTiger предлага следните услуги:

• Обяви за работа и работодателите, които се отличават – първият професионален сайт за търсене и предлагане на работа в България www.jobtiger.bg.

• Подбор на персонал - пълен набор от услуги по подбор на персонал, чрез които екипът на JobTiger Recruitment намира мечтаната работа за своите клиенти - www.jobtiger.agency.

• Кариерни събития - екипът ни е най-големият организатор на кариерни събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата” - www.careerdays.bg.

• Zaplatomer.bg – инструментът Zaplatomer.bg позволява сравнение на заплатата с други хора на същата позиция, улеснява подготовката за интервю за работа или оценка на представянето и дава съвети как да се въоръжите с аргументи в преговорите за заплата.

• Кариерно консултиране - за да улесни избора, планирането и постигането на мечтаната кариера на хората в България, JobTiger предлага индивидуални консултации по кариерно планиране и развитие. Услугата е подходяща за работещи, безработни, млади специалисти, студенти и ученици.

• Медии - медийните канали на JobTiger (www.jobtiger.tv, www.hrindustry.bg, Facebook и LinkedIn страниците ни и др.), систематично и последователно отразяват новини и събития от HR бранша, пазара на труда и социалната политика, както и свързаната с тях проблематика.

• Employer Branding – чрез услугите за подобряване на работодателското представяне JobTiger се стреми да подпомогне клиентите си, които се стремят да се отличат като разпознаваемо и желано място за работа, в комуникацията с техните бъдещи служители.

• HR одит и консултиране - задълбочен анализ на функцията за управление на човешките ресурси (HRM) в компаниите - www.hrauditadvice.com.

• Персонал под наем – Tiger OnSite е компания, която се специализира в предоставянето и управлението на служители по временна заетост, outsourcing, out-staffing.

Products

Benefits

Corporate Culture

Екипът на JobTiger включва обучени и високо квалифицирани специалисти в две основни направления – човешки ресурси и организиране на събития. Експертите ни в областта на човешките ресурси са специализирани да предоставят услуги, както на компании, които търсят нови служители и управляват персонал, така и на индивидуални потребители, които търсят нова месторабота и се нуждаят от лично или групово кариерно консултиране. За организирането на най-мащабните и успешни кариерни събития в страната се грижи екип от специалисти с дългогодишен опит в областите event management, дигитален маркетинг, дизайн, криейтив и визуализация и PR.

Team

Office

Office Photos

Office Perks

Working Space

Job Application

При подбор на нов член за екипа винаги публикуваме обява на сайта ни www.JobTiger.bg, както и споделяме информация в социалните мрежи. В случай че има отворена позиция в период на провеждане на кариерните ни събития, информация може да се потърси на щандовете на JobTiger на съответното събитие.

Job Interview

С всеки одобрен по автобиография кандидат се провеждат две срещи. Първата се провежда под формата на кратък разговор, последван от решаване на въпросник с 2 задачи, в рамките на 30 минути. Второто интервю се провежда с мениджър на екипа, за който се търси нов служител и потенциално още един човек от компанията. След финално одобрение на кандидат се насрочва кратка опознавателна среща с управителя на компанията.

JobTiger предоставя обратна връзка в рамките на една седмица на всички, които кандидатстват за работа в компанията, независимо дали биват одобрени или не.

Testimonials

Virtual Mentor

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner